Ένας μέσα, τρεις έξω…

08:40 | 13/02/2018

Ελπίδες να προλάβει τον αγώνα της Σπάρτης έχει ο Κοιλιάρας, εν αντιθέσει με τους Κουτσιανικούλη, Λεάλ και Ντίνα.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας μετά από απουσία τριών εβδομάδων μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ακολουθώντας το μεγαλύτερο μέρος αυτής. Ο Ηρακλειώτης αριστερός οπισθοφύλακας θα δοκιμάσει σήμερα (13/2) να βγάλει όλο το πρόγραμμα, κάτι που αν καταφέρει χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, τότε η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου (17/2) με τη Σπάρτη στη Λακωνία, θα είναι εξαιρετικά πιθανή. 

Το ίδιο ισχύει και για τον Παπατόλιο, ο οποίος πλέον προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και θα είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα μπορεί να επιλέξει για την αποστολή ο Παπαδόπουλος. 

Αντίθετα παραμένει αμφίβολο αν θα μπορεί να υπολογίζει στους Κουτσιανικούλη, Λεάλ και Ντίνα. Ο πρώτος, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική αγωνιστική περίοδο, συνεχίζει να έχει ενοχλήσει στο πέλμα, εξαιτίας των οποίων έγινε και αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τη Βέροια. Μολονότι οι πρώτες ενδείξεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό, οι οριστικές και πλέον ασφαλείς εκτιμήσεις θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. 

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης και οι Λέαλ και Ντίνας. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα και από αύριο θα προσπαθήσουν, κυρίως ο Ντίνας, να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία θα συνεχισθεί με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο ΒΑΚ. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.