Δεν τραβάει…

14:38 | 18/02/2018

Ένα γκολ στο πρώτο κιόλας λεπτό και ένα στις καθυστερήσεις, έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα μέσα στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη με 0-2.

Οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να γυρίσουν το παιχνίδι, μολονότι είχαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στη μαζική αμυντική παράταξη των Τρικάλων, τα οποία έφυγαν με μια νίκη και ένα σκορ που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα.. 

Προβλέψιμο για μια ακόμα φορά το παιχνίδι της κρητικής ομάδας, χωρίς να μπορεί να αξιοποιήσει τις προσπάθειες που δημιουργούσε. Πρόβλημα και πάλι στον Εργοτέλη στην τελική του προσπάθεια, όπου δεν είχε τον τρόπο να γίνει ουσιαστικά απειλητικός. 

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης:

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

92' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! Κόντρα στη ροή του αγώνα και με του που βγήκαν στην αντεπίθεση για πρώτη φορά οι φιλοξενούμενοι, θα πετύχουν το 0-2 με τον Γιαννιτσάνη.

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις.

88' Σουτ του Τσέλιου μέσα από την περιοχή αριστερά, η μπάλα άουτ.

86' Κίτρινη κάρτα στον Βέρτζο.

85' Κόρνερ του Μπούζα, κεφαλιά του Ιατρούδη η μπάλα άουτ.

83' Ολοκλήρωσαν και οι δύο προπονητές τις διορθωτικές τους κινήσεις. Για τον Εργοτέλη αντί του Μπουρσέλη πέρασε ο Ιατρούδης, ενώ για τα Τρίκαλα στη θέση του Σαχινίδη ο Κοτσώνης.

ΣΧΟΛΙΟ: Δίχως αξιόλογη φάση ο αγώνας στα τελευταία του λεπτά. Η εικόνα ακριβώς η ίδια. Ο Εργοτέλης την ανούσια κατοχή και πίεση, τα Τρίκαλα κλεισμένα πίσω.

73' Γρήγορα και η δεύτερη αλλαγή για τους γηπεδούχους, με τον Μπουτσάκη να δίνει τη θέση του στον Ροβίθη.

71' Πρώτη αλλαγή για τον Εργοτέλη, στη θέση του Σταματάκου ο Μανουσάκης.

63' Δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, στον αγώνα ο Γιαννιτσάνης αντί του Ζκγούρι.

61' Σουτ του Τόμιτς από πλάγια δεξιά, η μπάλα λίγο άουτ.

60' Πολύ καλή στιγμή για τον Εργοτέλη, με τον Μπουρσέλη να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τον Αποστολίδη να διώχνει δύσκολα και εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

ΣΧΟΛΙΟ: Δεν μπορεί να βρει τις λύσεις, τον τρόπο ώστε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή ο Εργοτέλης. Η μαζική αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων έχει μπλοκάρει την κρητική ομάδα, η οποία συνεχίζει να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει.

58' Κίτρινη κάρτα στον Ανδρεόπουλο.

53’ Κίτρινη κάρτα στον Μάκο.

49’ Η πρώτη αλλαγή στον αγώνα είναι για τα Τρίκαλα, στη θέση του Γροντή πέρασε ο Τόμιτς.

47' Ο Κάιπερς από το ύψος της περιοχής θα δώσει στον Τσέλιο, το πλασέ που θα κάνει όμως αυτός θα περάσει πάνω από το δοκάρι.

* ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ: Εικόνα όμοια με αυτή που έδειχνε στα πρώτα του ματς παρουσίασε ο Εργοτέλης στο πρώτο ημίχρονο. Δέχθηκε ένα "εύκολο" γκολ στην πρώτη μόλις επίθεση του αγώνα και έκτοτε προσπαθεί να φέρει τον αγώνα στα ίσα. Έχει κλείσει τα Τρίκαλα στην περιοχή τους, προσπαθεί, αλλά μέχρις εκεί... Μαζική άμυνα από τους Θεσσαλούς, οι οποίοι πάντως στη δεύτερη επιθετική τους προσπάθεια, λίγο έλειψε να πετύχουν ισάριθμο γκολ...

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

40' Σέντρα του Μπούζα, γυριστό σουτ από κοντά του Μαζουλουξή, η μπάλα θα κοντράρει στους αμυντικούς και θα καταλήξει κόρνερ.

ΣΧΟΛΙΟ: Δεν έχει αλλάξει κάτι στην εικόνα του αγώνα. Ο Εργοτέλης πιέζει, τα Τρίκαλα αμύνονται, έχοντας αρχίσει κιόλας τις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούν καλά τη μπάλα, αλλά και πάλι υστερούν στην τελική πάσα.

29' Δεύτερη επίσκεψη των Τρικάλων στην περιοχή του Εργοτέλη και παραλίγο το 0-2... Μετά από λάθος στο κέντρο ο Μιλοσάβλιεφ πήρε τη μπάλα, έβγαλε κάθετη προς τον Σαχινίδη, για να βάλει την τελευταία στιγμή την προβολή ο Μαζουλουξής και να διώξει σε κόρνερ.

15' Ο Μπουρσέλης εντός περιοχής θα πλασάρει ωραία, η μπάλα όμως στην αγκαλιά του Αποστολίδη.

ΣΧΟΛΙΟ: Όταν μπαίνει γκολ σε έναν αγώνα με το που... γίνεται η σέντρα, τα πολλά λόγια περιττεύουν... Ο Εργοτέλης αιφνιδιάστηκε, παρόλα αυτά έχει βγει μπροστά αναζητώντας το ταχύτερο δυνατόν την ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αρχίσει να παίζουν όλοι κάτω από τη σέντρα και να είναι σε παθητικό ρόλο, όμως αυτό που μετρά αυτή τη στιγμή είναι πως βρίσκονται μπροστά στο σκορ...

9' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη, μετά από σέντρα του Σταμόπουλου από αριστερά, ο Κάιπερς μόνος στην περιοχή θα πλασάρει αλλά η μπάλα θα καταλήξει μόλις άουτ.

5' Ο Τσέλιος θα περάσει στην περιοχή των Τρικάλων, αλλά η σέντρα σουτ που θα επιχειρήσει, θα καταλήξει άουτ.

1' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! Με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ. Έπειτα από σέντρα του Γροντή από δεξιά, ο Σαχινίδης με κοντινή προβολή θα σημειώσει το 0-1.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

* Παρών στο γήπεδο και ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του, αλλά και τον Πάτρικ Βουό, όπως και ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος.

* Ο Γκώνιας αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του, βάσει των παικτών που έχει στην ενδεκάδα, με τερματοφύλακα τον Λαδά, αριστερό οπισθοφύλακα τον Σταμόπουλο, δεξιό τον Νικολακάκη και κεντρικούς αμυντικούς τους Μαζουλουξή και Μπάτζιο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μπούζας, με τους Τσέλιο και Μπουτσάκη πιο μπροστά, στα άκρα τους Μπουρσέλη και Σταματάκο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κάιπερς.

* Τρεις πρώην παίκτες του ΟΦΗ και έναν δικό του θα βρει απέναντί του ο Εργοτέλης. Ο λόγος για τους Ξενοφώντα Πάνο, Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, Βασίλη Σαχινίδη οι οποίοι έχουν φορέσει τα ασπρόμαυρα, αλλά και τον Δημήτρη Κοτσώνη ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Εργοτέλη.

Ιδανικές οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Παγκρήτιο, με τις δύο ομάδες να έχουν σύμμαχο τον καιρό στην προσπάθειά τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Κάιπερς, Σταματάκος, Μπούζας. 

Αναπληρωματικοί: Κατσιμήτρος, Μπρους, Ροβίθης, Ιατρούδης, Βογιατζής, Πάτας, Μανουσάκης. 

Τρίκαλα (Θ. Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Μάκος, Σαχινίδης, Γροντής, Μιλοσάβλιεφ, Ζκγούρι.

Αναπληρωματικοί: Γιδόπουλος, Μυρσινιάς, Ντακόλ, Ενλουντολού, Γιαννιτσάνης, Κοτσώνης, Τόμιτς.

Διαιτητής του αγώνα ο Γκοβέσης από την Αρκαδία, με επόπτες τους Σεφέρη (Πειραιά) και Κύριο (Αρκαδίας).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.