Με θρίαμβο στους «8» οι Παίδες

15:58 | 14/02/2018

Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ έκαναν το 2Χ2 και συνεχίζουν στα προημιτελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Μετά τους Νέους, έτσι, και οι Παίδες πήραν το «εισιτήριο» για τους «8» της διοργάνωσης, καθώς πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση στο γήπεδο του Μοσχάτου και επιβλήθηκαν εύκολα με σκορ 5-0 της Αργολίδας. Το παιχνίδι δεν… αντέχει ιδιαίτερη κριτική, όπως «μαρτυράει» και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 30’ ο Χαλκιαδάκης με πέναλτι και στο 34’ ο Σωμαράκης με πλασέ «έγραψαν» το 2-0 και το συγκρότημα του Αντώνη Φραγκάκη είχε βάλει από το πρώτο κιόλας μέρος τις βάσεις για τη νίκη. Στην επανάληψη οι Παίδες της ΕΠΣΗ ήταν ακόμη πιο… καταιγιστικοί και σημείωσαν άλλα τρία τέρματα με τους Ρούκα (65’), Αμανάκη (72’ πεν.) και Χαλκιαδάκη (79’).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Θαλασσινός, Δασκαλάκης (25' Γεωργαλής), Κακουλάκης, Τσέρος, Γκρίτζαλης, Σπυριδάκης (73' Ρεθεμνιωτάκης), Αμανάκης, Χαλκιαδάκης, Σωμαράκης, Ρούκα, Μαμουλάκης (73' Σπυριδάκης Γ.).

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Μπελέρης, Καρούτζος, Μερτύρης, Ρεβίθης (45' Παππάς), Μπινιάρης, Λάντικας, Μποζιονέλος (51' Ζύλινας), Αργυρόπουλος (74' Καραμάνος), Δαρδάνης, Μπάτσι (74' Ρέσκος), Περγκεγκάι (74' Χρονόπουλος).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.