Οι αποστολές των Μικτών

19:44 | 12/02/2018

Ολοκλήρωσαν επί… ηρακλειώτικου εδάφους την προετοιμασία τους οι Μικτές της ΕΠΣΗ.

Στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, οι Νέοι αντιμετωπίζουν στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης (14/02) την Άρτα και στις 2 το μεσημέρι της ίδιας μέρας οι Παίδες θα παίξουν κόντρα στην Αργολίδα. Και τα δύο ματς θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του Μοσχάτου. Η αποστολή των Μικτών Ομάδων αναχωρεί το βράδυ ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, ενώ την Τρίτη (12/02) θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Αλίμου.

Οι ενωσιακοί προπονητές Γιάννης Χατζησεβαστός και Αντώνης Φραγκάκης επέλεξαν τις εξής 18άδες για τις αναμετρήσεις:

 Η 18άδα της Μικτής Νέων: Νεοκοσμίδης (Κ19 ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Λίλο (Εργοτέλης), Βοργιάς (ΠΟΑ), Κατσαμάνης (Αλμυρός), Στακάκης, Γκίκας (Ολυμπιακός), Σαβουϊδάκης, Ζηδιανάκης, Μαμουλάκης (Λίντο), Παπαδάκης, Σμπώκος, Κουτεντάκης, Μανιουδάκης, Τσαμπουράκης, Γκλεζάκος, Πακιουφάκης, Ροδίτης (ΟΦΗ).

 Η 18άδα της Μικτής Παίδων: Τσέρος, Γαλανάκης Γ., Σφακιανάκης, Ρεθεμιωτάκης (Εργοτέλης), Μαμουλάκης, Σωμαράκης, Γκρίτζαλης (Λίντο), Θαλασσινός, Σαντοριναίος, Ρούκα, Δασκαλάκης (ΠΟΑ), Γεωργαλής, Χαλκιαδάκης, Αμανάκης, Κουτάντος (ΟΦΗ), Κακουλάκης (Παναθηναϊκός), Σπυριδάκης Μιχ. (Καμηλάρι), Σπυριδάκης Ι. (ΑΟ Τυμπακίου).

 Την αποστολή θα συνοδέψουν από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων οι Βαγγέλης Παπαγγελής, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, Κώστας Θεοδοσάκης και ο φροντιστής Μάρκος Κλουβιδάκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.