Ροή Ειδήσεων

17:30 | 18/04/2024

Εισιτήρια στην...κόψη του ξυραφιού

Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από ένα γκολ διαφορά ενόψει των τεσσάρων επαναληπτικών προημιτελικών αγώνων του Europa Conference League, με την Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό να επιδιώκουν να υπερασπιστούν τα...μικρά πλεονεκτήματα που έχουν, τον ΠΑΟΚ να χρειάζεται μια ακόμα ανατροπή και τη Φιορεντίνα με την Βικτόρια Πλζεν να...ξεκινάνε από το μηδέν.

17:00 | 18/04/2024

Ρεβάνς αντοχής, ονείρου και... ανατροπής

Η Ρόμα έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στον ιταλικό «εμφύλιο» καθώς υποδέχεται τη Μίλαν στους προημιτελικούς του Europa League, στο ένα γκολ που τη χωρίζει από τη Μαρσέιγ θα προσπαθήσει να «επενδύσει» η Μπενφίκα στη Μασσαλία, η Λεβερκούζεν, πρωταθλήτρια Γερμανίας για πρώτη φορά στην -έως τώρα 119 χρόνων-ιστορία της έχει δύο γκολ να υπερασπιστεί στο Λονδίνο, όταν επισκεφτεί τη Γουέστ Χαμ, ενώ το όνειρο φαίνεται αδύνατο για τη Λίβερπουλ στο Μπέργκαμο.

16:30 | 18/04/2024

Φέρντιναντ για Μπέλιγχαμ: "Είναι ο τύπος που θες να φέρει η κόρη σου στο σπίτι"

Ο Ρίο Φέρντιναντ αποθέωσε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε σε εκείνον και στο TNT sports μετά την πρόκριση επί της Σίτι, λέγοντας ότι είναι "ο τύπος που θα ήθελες να φέρει η κόρη σου στο σπίτι".

16:00 | 18/04/2024

Κέιν: «Οι φίλαθλοι μας έδωσαν το κάτι παραπάνω»

«Ηταν μια δύσκολη μονομαχία και στα δύο ματς. Σήμερα (σ.σ. εχθές 17/4), όμως, είχαμε ένα επιπλέον 5% που προήλθε από τους φιλάθλους μας», σχολίασε ο Χάρι Κέιν, μετά την πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου στον ημιτελικό του Champions League (σ.σ. θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης) σε βάρος της Αρσεναλ (1-0 και 2-2).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.