Στον Δήμαρχο το πόλο του ΟΦΗ

21:40 | 12/02/2018

Αντιπροσωπεία της ομάδας πόλο του ΟΦΗ επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του στην Λότζια, Βασίλη Λαμπρινό.

Οι «ασπρόμαυροι» ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Ηρακλείου για την άνοδο της ομάδας στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λόγω της απουσίας ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου. Από την πλευρά του, ο κ. Λαμπρινός συνεχάρη το σωματείο για το επίτευγμα του κι έπειτα τόνισε πως θα προσπαθήσει να στηρίξει την προσπάθεια του ΟΦΗ για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πρόσφατη συνομιλία που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμό Γιώργο Βασιλειάδη. Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Ηρακλείου, αλλά και για την ανάγκη ανέγερσης ενός κλειστού κολυμβητηρίου.  Ο Δήμαρχος, μάλιστα, ξεκαθάρισε την πρόθεση του Δήμου να διαθέσει οικόπεδο γι’ αυτό το σκοπό.

Την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ αποτελούσαν οι Παναγιώτης Σπυριδάκης (Γενικός Γραμματέας), Μιχάλης Σπαγουλάκης (Έφορος), Γιώργος Σπαγουλάκης (Team Manager), Στράτος Τζιαμπαζής (Μέλος Επιτροπής της Υδατοσφαίρισης) και οι αθλητές Φανούρης Βασιλάκης και Παναγιώτης Κλήμος.Στη συνάντηση το "παρών" έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.