«Σύνθημα» νίκης…

19:51 | 12/02/2018

Η 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League επιφυλάσσει υπέρ το δέον δύσκολο έργο για το Ρέθυμνο Cretan Kings, που υποδέχεται την Τρίτη (13/02) στις 15.30 την ΑΕΚ.

Οι «βασιλιάδες» θα βρουν μπροστά τους ένα πανίσχυρο αντίπαλο, ωστόσο το ζητούμενο είναι η επιστροφή στις επιτυχίες. Τόσο, εξάλλου, ο εκ των συνεργατών του Νίκου Βετούλα, Δημήτρης Μητρόπουλος, όσο και ο Στέφαν Μούντι, έδωσαν… σύνθημα νίκης με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Παίζουμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και έρχεται για να πάρει τη νίκη. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας, πριν το κενό που ακολουθεί, με νίκη. Μετά την οδυνηρή ήττα στην Αμαλιάδα πρέπει να επανέλθουμε και να είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί των εντός έδρας αγώνων. Πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι γιατί η ΑΕΚ έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν ανά πάσα στιγμή τη ζημιά και αν το πράξουμε έχουμε πιθανότητες να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα», τόνισε ο κ. Μητρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο βραχύσωμος γκαρντ είπε: «Προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε αύριο την ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και επιβάλλεται να ξεκινήσουμε με ένα «δίποντο». Στην έδρα μας άλλωστε έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει να φεύγουμε νικητές».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει τα εντυπωσιακά καρφώματα και κόντρα στην Ένωση απάντησε: «Το All Star Game είναι μία διαφορετική διοργάνωση. Εκεί παίζεις για τον εαυτό σου και για να προσφέρεις θέαμα. Το αυριανό παιχνίδι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είσαι μέλος μίας ομάδας και θα πρέπει να αγωνιστείς για το σύνολο, γιατί η νίκη είναι ομαδική υπόθεση». Σχετικά, τέλος, με το ΕΚΟ All Star Game πρόσθεσε: «Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα που συμμετείχα σε αυτήν τη γιορτή. Το διασκέδασα με την ψυχή μου και ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν και οι φίλαθλοι».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.