Τα έβαλε από... παντού, κέρδισε την μηχανή!

13:03 | 14/02/2018

Ένας φίλαθλος του Ρεθύμνου ήταν ιδιαίτερα εύστοχος και κέρδισε στον διαγωνισμό της κρητικής ομάδα, στο ημίχρονο της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ

Ο κ. Ανδρέας Παπαδάκης αναδείχθηκε νικητής στον μεγάλο διαγωνισμό του Ρέθυμνο Cretan Kings, κερδίζοντας ένα μηχανάκι KYMCO VisaR 110cc, προσφορά του Motogus Mariolos – motogus.gr (Εμμ. Παχλά 88 Ρέθυμνο).

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (Δευτέρα) ο κ. Παπαδάκης επιλέχθηκε έπειτα από κλήρωση για να διαγωνιστεί. Όντας εύστοχος κάτω από το καλάθι, από τη γραμμή των βολών, από το τρίποντο και από το κέντρο, μέσα σε 1 λεπτό, κέρδισε επάξια το μηχανάκι KYMCO VisaR 110cc. Λίγο πιο πριν είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς ο κ. Γιώργος Φραγκιουδάκης, όπως ενημερώνει επίσημα το site της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ.
Όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν ξέφρενα πανηγύρια από τον νικητή, την κερκίδα αλλά και τον Κερατούκλη. Με τη λήξη της διαγωνισμού ο κ. Παπαδάκης δεν έχασε χρόνο, με τον κ. Κωνσταντίνο Μαριόλο (ιδιοκτήτης Motogus Mariolos) να του παραδίδει τα κλειδιά του δώρου του, οδηγώντας το προς την έξοδο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.