Τέλος… εποχής στα τηλεοπτικά!

20:54 | 12/02/2018

Αλλάζει το «σκηνικό» στη κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League…

Ο NOVA αποφάσισε ν’ αποχωρήσει, καθώς δεν υπήρχε διάθεση των ομάδων για να «ρίξουν» τις οικονομικές τους απαιτήσεις, αλλά και να προχωρήσουν σε κινήσεις βελτίωσης του… προϊόντος.

Διαμορφώνεται πλέον μια νέα… τάξη πραγμάτων, αφού κάθε σωματείο θα διαπραγματεύεται ελεύθερα με κανάλι της αρεσκείας του τα τηλεοπτικά του δικαιώματα. Η NOVA, δηλαδή, θα ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν κανονικά κι από την περίοδο 2018-19 θα κάνει διμερείς συμφωνίες με τις ομάδες, ακολουθώντας ουσιαστικά το «μοντέλο ΠΑΟΚ». Έκανε, έτσι, χρήση του μονομερούς δικαιώματος που είχε για τον τερματισμό της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης μεταξύ της εταιρείας και των 15 ΠΑΕ για την αγωνιστική σεζόν 2018-19.

Η ανακοίνωση της Forthnet A.Ε. για το θέμα: «12.02.2018 Η εταιρεία Forthnet A.Ε. (στο εξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, ασκώντας σχετικό συμβατικό δικαίωμά της, προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της (που περιλαμβάνει δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης) με την διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.