“Τρένο” ο ΑΟΧ Κισσαμικός!

17:14 | 31/01/2018

Tέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη (1-0 επί του Απόλλων Πόντου) - στην 4η θέση της Football league η ομάδα των Χανίων

Σε μία ιστορική έδρα, στο γήπεδο της Καλαμαριάς, ο ΑΟΧ Κισσαμικός κατάφερε να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και με γκολ του Ξυδά (61') να φύγει νικητής απέναντι στον Απόλλων Πόντου

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΧ Κισσαμικός περιορίστηκε σε παθητικό σε ένα ένα ημίχρονο με λιγοστές φάσεις. Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη τόλμησε περισσότερο, έχασε αρκετές ευκαιρίες και στο 61' ο Ξυδάς διαμόρφωσε το 0-1. Στο 53' ο Χασομέρης βρήκε απέναντι του τον Λαζαρίδη σε μια σημαντική φάση για τους γηπεδούχους.

Απόλλων Πόντου (Δημητρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης (63′ Βλαχομήτρος), Καλογέρης (82′ Κυβελίδης), Λιόνης, Μπρίτο, Συμελίδης, Χασομέρης.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (74′ Βρεττός), Ξύδας (82′ Φουάσης), Λέο (89′ Νικόλτσης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.