«Για τη νίκη…»

18:46 | 09/02/2018

Ο Ερμής Ζωνιανών έχει υπέρ το δέον δύσκολη αποστολή για τη 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, καθώς την Κυριακή (11/02) φιλοξενείται από τον Ηρόδοτο.

Οι «πράσινοι» αναγνωρίζουν πως το έργο τους δε θα είναι και τόσο… απλό στην Ν. Αλικαρνασσό, ωστόσο η θέση τους στη γενική κατάταξη δεν τους επιτρέπει να… διαχωρίζουν ματς και θα παίξουν για τους τρεις βαθμούς. Ο Δημήτρης Βολονάκης, στην τοποθέτησή του για το παιχνίδι, ξεκαθάρισε πως υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλο, όμως έδωσε… σύνθημα νίκης.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά στο "capitano.gr": «Έχουμε άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο, όπου θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις, αλλά και τα θετικά  αποτελέσματα. Το άγχος και η πίεση θα είναι στην πλευρά του αντιπάλου, γιατί θέλει να κρατήσει την κορυφή. Τακτικά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες του Ηροδότου και να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα μας. Σεβόμαστε την πορεία και την ιστορία του αντιπάλου μας, όμως η βαθμολογική  μας θέση μας υποχρεώνει να παίξουμε για τη νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια να το ευχαριστηθούν όσοι το παρακολουθήσουν, αλλά κυρίως όσοι αγωνιστούν».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παπουτσής είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται. Στον αντίποδα, πάντως, ο Ραπτάκης τίθεται και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.