Οικ. Νοικοκυράκη: Σόι πάει το βασίλειο!

18:38 | 06/02/2018

Επαγγελματίας στον ΟΦΗ είναι πλέον ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης, σε μια περίπτωση όπου η φράση «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά» ταιριάζει απόλυτα…

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του Ομίλου, προέρχεται από μια αμιγώς ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς τόσο πατέρας του Ζαχαρίας, όσο και ο θείος του Μιχάλης, έχουν υπάρξει για σειρά ετών ποδοσφαιριστές, με τον Μιχάλη μάλιστα να αγωνίζεται ακόμα στον Διαγόρα Ανώπολις, όπου είναι και προπονητής. Ο Βαγγέλης μάλιστα βρέθηκε με τον θείο του (φωτογραφία) στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ. 

Προπονητής είναι και ο Ζαχαρίας, στην ομάδα του ΟΦΗ ’94, όμως προτού ξεκινήσει με την προπονητική ήταν ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που έχει βγάλει το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και από συγκυρίες δεν κατάφερε να αγωνιστεί στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, όπως και ο αδερφός του Μιχάλης.

Μέσος ο Ζαχαρίας, αμυντικός ο Μιχάλης, συνυπήρξαν σε αρκετές ομάδες. Ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική τους πορεία στην ομάδα του χωριού τους, τον Ατρόμητο Ανώπολης, ενώ έχουν φορέσει αμφότεροι τις φανέλες της Μινωϊκης, της Χερσονήσου και του ΠΑΝΟΜ. Ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης έχει αγωνιστεί επίσης σε Μοχό και ΠΑΟΚρουσώνα, ενώ ο Μιχάλης σε ΑΕΚατσαμπά, Γιούχτα, Αθλόπολις, Ομόνοια και στον Διαγόρα Ανώπολης στον οποίο βρίσκεται και τώρα με διπλό ρόλο.

Πως με τέτοια ποδοσφαιρικά γονίδια να μην γίνει επαγγελματίας στα 17 του χρόνια ο Βαγγέλης; Και… έπονται άλλοι δύο της οικογένειας Νοικοκυράκη. Ο δευτερότοκος γιος του Ζαχαρία, ο Κώστας Νοικοκυράκης, γεννημένος το 2006 και μέλος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, αλλά και ο γιος του Μιχάλη, Άγγελος ο οποίος όμως είναι ακόμα μικρός, μόλις 8 ετών…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.