«Αφεντικό» του Μάντσεστερ και του… τίτλου η Σίτι - δείτε τις καλύτερες φάσεις

08:40 | 25/04/2019

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Με γκολ των Σίλβα (54') και Σανέ (66') η ομάδα του Γκουαρδιόλα νίκησε με 2-0 στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και προσπέρασε τη Λίβερπουλ (89 βαθμοί έναντι 88) «αγκαλιάζοντας» ουσιαστικά το πρωτάθλημα.

«Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα Αγγλίας είναι πλέον η Σίτι, καθώς την «ξέφρενη» πορεία της δεν μπόρεσε να σταματήσει ούτε η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Στο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ, η ομάδα του Πεπ Γκουρδιόλα επικράτησε με 2-0 και έτσι προσπέρασε στη βαθμολογία τη Λίβερπουλ.

Στους 89 οι «πολίτες» στους 88 οι «κόκκινοι» με τις δύο ομάδες να έχουν πλέον από 35 ματς έκαστη και τρία ακόμη να απομένουν για τη λήξη της σεζόν.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙ. (Όλε Γκούναρ Σόλσκερ): Ντε Χέα, Νταρμιάν (83’ Αλέξις Σάντσες), Γιάνγκ, Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο, Φρεντ, Αντρέας Περέιρα (72’ Λουκάκου), Πογκμπά, Ράσφορντ, Λίνγκαρντ (83’ Μαρσιάλ).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκιουντογάν (90’ Ζεσούς), Φερναντίνιο (51’ Σανέ), Νταβίδ Σίλβα, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγουέρο (90’ Ντανίλο).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.