Με αγχωτικό φινάλε, ακόμα πιο κοντά στον τίτλο η Ίντερ

15:50 | 11/04/2021

Με γκολ του Νταρμιάν η Ιντερ λύγισε 1-0 την Κάλιαρι στο Meazza και πήγε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Scudetto.

Δεν έθελξε με την απόδοσή της η Ιντερ, όμως οι διαδοχικές νίκες μιλούν από μόνες τους. Οι Nerazzurri έφτασαν τις 11 σερί στο πρωτάθλημα, τις 12 σερί στην έδρα τους και έτσι επανέφεραν τη διαφορά από τη 2η, Μίλαν, στους 11 βαιμούς με 8 ματς να απομένουν. Από την άλλη, η Κάλιαρι, ήταν θετική, πλησίασε στο να πάρει αποτέλεσμα, όμως ο υποβιβασμός είναι πιο κοντά από ποτέ.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν έκανε πολλά πράγματα. Ο νεαρός keeper της Κάλιαρι, Βικάριο, έκανε τρομερή επέμβαση στο σουτ του Ερικσεν, ο Σένσι σούταρε άουτ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο πρώην Nerazzurro, Ναϊνγκολάν, είχε δύο καλές προσπάθειες. Στο δεύτερο μέρος, ο Βικάριο έπιασε δουλειά από νωρίς. Πρώτα σταμάτησε τον Σένσι (48’) και στη συνέχεια έβαλε στοπ στα σουτ των Ερικσεν (57’) και Λουκάκου (61’).

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ και στο 69’ όμως μετά το κόρνερ του Ερικσεν, η κεφαλιά του Ντε Βράι πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα του Κόντε ήρθε στο 77’. Ο Χακίμι έπαιξε εξαιρετικά το ‘1-2’ με τον Λουκάκου και με συρτή σέντρα έδωσε σε κενό τέρμα στον Νταρμιάν, ο οποίος είχε εύκολη δουλειά για το 1-0 το οποίο δεν άλλαξε παρά την πίεση των φιλοξενούμενων στο φινάλε.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Γιάνγκ, Μπρόζοβιτς, Σένσι, Έρικσεν, Σάντσες, Λουκάκου

ΚΑΛΙΑΡΙ: Βικάριο, Τζάπα, Ρουγκάνι, Γκοντίν, Καρμπόνι, Νάντες, Μαρίν, Ναϊνγκολάν, Ντάνκαν, Πέντρο, Παβολέτι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.