«Άγγιξε» το θαύμα ο ΟΦΙ στο ΟΑΚΑ

Ο ΟΦΙ ήρθε 2-2 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και… άγγιξε την υπέρβαση.

Το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου στο εξ’ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε… κατάθεση ψυχής και στο φινάλε έμεινε μια πικρία, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση της συνάντησης.

Το ματς δε ξεκίνησε καλά για τους «ασπρόμαυρους», καθώς στο 20’ ο Χατζηθεοδωρίδης με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για το «τριφύλλι». Η εξέλιξη αυτή, βέβαια, δεν πτόησε τους Λασιθιώτες, αφού 5 λεπτά αργότερα ο Χύσι ισοφάρισε. Στο 43’, μάλιστα, έφτασαν στην ανατροπή με τον Αναστασόπουλο.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός πίεσε αρκετά και είχε δοκάρι με τον Καμπετσή στο 51’. Και ο ΟΦΙ, πάντως, είχε μια μεγάλη στιγμή για ένα τρίτο τέρμα, αλλά ο Αναστασόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κότσαρη στο 80’. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 94’ ο Καμπετσής διαμόρφωσε το 2-2.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Οικονόμου, Στάίκος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης (79’ Σιφναίος), Εμμανουηλίδης, Τζανδάρης, Θεοχάρης (46’ Μπουζούκης), Παντελάκης, Κουντουριώτης (70’ Πούγγουρας), Καμπετσής.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίγγας (79’ λ.τρ. Πιθαρούλης), Πότσι, Μούτσα, Χισί, παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (57’ λ.τρ. Κορέτα), Μήνας (69’ Τζελέπης), Καλημέρης.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.