Αγιά Σοφιά: Πότε θα γίνουν τα εγκαίνια

17:13 | 15/06/2022

Η ΕΡΤ έφερε στο φως της δημοσιότητας της ημερομηνία που θα γίνουν τα εγκαίνια του νέο γηπέδου της ΑΕΚ αλλά και την οριστική χωρητικότητά του.

Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους ώστε η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» να είναι πανέτοιμη την ημέρα που θα ανοίξει τις πύλες της στον κόσμο της ΑΕΚ.

Δεν αργεί αυτή η ημερομηνία-ορόσημο, καθώς – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1 – το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, θα πραγματοποιήσει εγκαίνια στις 17 Σεπτεμβρίου 2022.

Οριστικός φαίνεται πως είναι και ο αριθμός των θέσεων που θα υπάρχουν στην «Αγιά Σοφιά». Περί τις 31.200 κόσμους θα χωράει το γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ 40 ακόμα σουίτες βρίσκονται στα θεωρία, οι οποίες είναι ήδη sold-out.

Παράλληλα, αύριο (16/06) ξεκινά η τοποθέτηση του χλοοτάπητα, έχοντας ήδη γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για την σωστή τοποθέτησή του, με το λίπασμα να… πέφτει όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε περίπου ένα μήνα ο τάπητας θα έχει τοποθετηθεί πλήρως ενώ σε δύο μήνες περίπου, το έργο θα έχει παραδοθεί ολοκληρωμένο.

Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία πως η ΑΕΚ θα δώσει μόνο εκτός έδρας παιχνίδια στο Πρωτάθλημα, μέχρι την 17η Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.