«Αγκαλιά» με τα πλέι οφ ανόδου ο Πλατανιάς

16:49 | 17/04/2019

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 4-3 της Παναχαϊκής και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τα πλέι οφ ανόδου για την Superleague

Ο Πλατανιάς πήρε αυτό που ήθελε, παίζοντας ξανά ωραίο ποδόσφαιρο και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Η ομάδα των Χανίων με δύο γρήγορα γκολ του Νίλι (3' και 8') βρέθηκε από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ. Ο Πλατανιάς ξάφνιασε την Παναχαϊκή και έδειξε αποφασισμένος να ''καθαρίσει'' από νωρίς τον αγώνα. Στο 26' η Παναχαίκή έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Σωτηρόπουλου να βρίσκει το δοκάρι του Γκοτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μωραϊτης μείωσε για τους Πατρινούς και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Όμως, με την έναρξη του β' μέρους (46') ο Λουκίνας έβαλε τα πράγματα στη... θέση τους σημειώνοντας το 3-1. Στο 63' ο Μπιανκόνι έκανε το 4-1 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Πλατανιά. Στη συνέχεια, η Παναχαίκή με πέναλτι του Ελευθεριάδη μείωσε στο 74' όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Στο 92' οι Πατρινοί κέρδισαν δεύτερο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε και αυτό σε γκολ ο Ελευθεριάδης.

Έτσι, ο Πλατανιάς έφτασε τους 52 βαθμούς και έστειλε μήνυμα στις ομάδες που τον κυνηγούν ότι δεν αφήσει να πάει χαμένη η 2η θέση. Πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για τα πλέι οφ ανόδου.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Μποσέτι, Λουκίνας, Παπανικολάου, Μπιανκόνι, Νίλι, Κόρτσταμ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σάκης Τσιώλης): Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με το βλέμμα στα Χανιά ο Εργοτέλης - ευκαιρία νίκης για Ηρόδοτο

Χαμός για τη 2η θέση - η βαθμολογία της Football League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.