«Αγκαλιά» με την Elite Round η Εθνική Νέων

21:30 | 24/09/2022

Η Εθνική Νέων νίκησε με 3-0 την Ανδόρα στην Ελβετία, για τον 2ο όμιλο της πρώτης προκριματικής φάσης και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19, καθώς ήταν η δεύτερη επιτυχία σε ισάριθμους αγώνες, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη με 2-0 επί της διοργανώτριας Ελβετίας. 

Η ελληνική ομάδα έβαλε στερεές βάσεις για την επικράτηση από το πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε 2-0 με τον Τσίκο στο 9ο λεπτό και τον Κούτσια στο 36΄, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Η Εθνική ομάδα είχε διαφορά δυναμικότητας από την αντίπαλό της, κυριάρχησε και στο β΄ ημίχρονο κι έδωσε εύρος στην επικράτησή της σημειώνοντας ένα τρίτο γκολ με τον Κυριόπουλο στο 75΄, από ασίστ του Κούτσια.

Στην άλλη αναμέτρηση του πρώτου ομίλου η Τσεχία παίζει απόψε με την Ελβετία, ενώ την τελευταία αγωνιστική (27/9, 19:30) η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Τσεχία.

ΕΛΛΑΔΑ: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Φίλων (64΄ Γεωργιάδης) Κώττας (80΄ Χατζηκυριάκος), Κεραμίτσης, Βολάκης (64΄ Γκολφίνος), Χρήστου (64΄ Γκούμας), Τσίκος, Αλεξίου (80΄ Νικολάου), Κούτσιας, Κυριόπουλος.

ΑΝΔΟΡΑ: Μεϊρέλες, Μπουταρφάς (85΄ Γκουάς), Ακόστα, Φοντ, Ολιβέιρα, Ροντρίγκεζ (77΄ Σάντσεζ), Ρέντε, Μπιενέρτ, Σίλβα (77΄ Ζούμα), Σόλα (85΄ Ρόσα), Ρομάνο (61΄ Καμπς).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.