Ακόμη και βασικός ο Μεγιάδο

SMS
21:12 | 11/09/2020

Το «πίτμπουλ» είναι πανέτοιμο ενόψει Παναιτωλικού.

Η προσμονή ήταν μεγάλη, όμως τέλος καλό, όλα καλά. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο έγινε και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Σίμου.

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος δούλεψε πάρα πολύ στο διάστημα της προετοιμασίας, καθώς δεν ταξίδεψε στην πατρίδα του και παρέμεινε στο Ηράκλειο.

Έκανε, μάλιστα, προπονήσεις με τους «ασπρόμαυρους» και βρίσκεται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Δεν είναι, δηλαδή, πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Δεν χρησιμοποιήθηκε, βέβαια, στα φιλικά, αφού δεν είχε ανακοινωθεί από τον ηρακλειώτικο σύλλογο και αυτό είναι το μοναδικό «αγκάθι» ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο 42χρονος τεχνικός, όμως, τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή και σημαίνει πως τον υπολογίζει κανονικά. Δε θ’ αποτελέσει, μάλιστα, έκπληξη αν πάρει φανέλα βασικού απέναντι στους Αγρινιώτες.

Το συγκεκριμένο «σενάριο»… παίζει, καθώς η δουλειά που κάνει στη μεσαία γραμμή είναι καταπληκτική και η παρουσία του δίνει άλλη δυναμική στον ΟΦΗ.

Η λογική λέει πως ο Μεγιάδο θα πάρει σίγουρα χρόνο συμμετοχής στη συνάντηση με τον Παναιτωλικό, προκειμένου να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μιας και ακολουθεί το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού (17/09) για το Europa League, όπου η συμμετοχή του μοιάζει απαραίτητη για τον Όμιλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταγραφές ΟΦΗ: Τα συν, τα πλην και το συμπέρασμα

Σίμος: «Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά»

Η πρώτη αποστολή του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.