Αξίζουν την στήριξη των φιλάθλων της πόλης

Mπασκετ

Πρόσκληση στις ακαδημίες του Ηρακλείου, ώστε να παρακολουθήσουν δωρεάν το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στα Μελίσσια (17.00 - Λίντο), από την ομάδα του Δειλινού

Έπειτα από 10 χρόνια, το Δειλινό αγωνίστηκε στα παρκέ της Γ' Εθνικής. Όπως ήταν λογικό, η ομάδα του Γιώργου Γωνιωτάκη παρά την προσπάθεια της στο κλειστό του Ζωγράφου δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στον έμπειρο Φιλαθλητικό όπως αποτυπώνεται από το... βαρύ 100-57 της πρεμιέρας. Όμως, αυτό δεν πτοεί την ομάδα του Ηρακλείου. Και έτσι πρέπει είναι.

Μια ομάδα με νεανικό ρόστερ και το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας, έχει στόχο αφενός να χαρεί την παρουσία της στην Γ' Εθνική, αν μπορεί να παραμείνει σε αυτήν, αφετέρου να προσπαθήσει να προσελκύσει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης στο κλειστό του Λίντο την εφετινή σεζόν.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την δωρεάν είσοδο στο πρώτο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, (Λίντο -17.00) σε όσες ακαδημίες σωματείων επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση - πρόσκληση:

''Το σωματείο μας ενημερώνει όλα τα σωματεία του νομού Ηρακλείου ότι εφόσον το επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν όλα τα τμήματα των Ακαδημιών τους δωρεάν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας εναντίον του Κ.Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ την Κυριακή 21/10/2018 στις 17.00 για την 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Θα χαρούμε να δούμε μια κερκίδα γεμάτη παιδιά και να δείξουμε σε όλη την Κρήτη ότι δεν υπάρχουν διαφορές και διαχωριστικες δικλείδες αλλά ΟΛΟΙ μαζί είμαστε ΕΝΑ...''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.