Αλλάζει «χέρια» το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού χωριού

09:55 | 19/05/2020

Στη Γ.Γ.Α. περνά το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού

Το αναξιοποίητο για πολλά χρόνια αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού, με τα δύο κλειστά γυμναστήρια, το γήπεδο στίβου, την πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, τα γήπεδα τένις και τον εκτενή περιβάλλοντα χώρο, συνολικής επιφάνειας 90 στρεμμάτων, πρόκειται τις επόμενες ημέρες να περάσει από τον ΟΑΕΔ στην οριστική κυριότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Χθες (Δευτέρα), ο κ. Αυγενάκης περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, συνεχάρη τα τρία σωματεία (Φοίβος, Δίας, Αθηνά) για τη φροντίδα, τη συντήρηση και τη φύλαξη των κλειστών γυμναστηρίων όλα αυτά τα χρόνια και διαπιστώθηκαν οι τεράστιες δυνατότητες αθλητικής αναβάθμισης που υπάρχουν, τόσο στις υφιστάμενες υποδομές όσο και στους περιβάλλοντες χώρους των εγκαταστάσεων.

Ο υφυπουργός συζήτησε με τον δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό και τους εκπροσώπους τοπικών και αθλητικών φορέων της περιοχής για τις δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητικού κέντρου προς όφελος των δημοτών.

Διαβεβαίωσε, μάλιστα, τις διοικήσεις των σωματείων, ότι σύντομα θα διεξαχθεί νέα συνάντηση, στο υφυπουργείο Αθλητισμού, για να συνεργαστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και να χαραχθεί το πλάνο αξιοποίησης του αθλητικού κέντρου.

Από την πλευρά του, ο κ. Βρεττός χαρακτήρισε «στολίδι» για τις Αχαρνές το Ολυμπιακό Χωριό, εξέφρασε το ενδιαφέρον ενεργούς συμμετοχής του δήμου στην αξιοποίηση του αθλητικού κέντρου και εξήρε τα ειδικά μέτρα της ΓΓΑ για τον αθλητισμό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.