Άλλη ομάδα με Ατρόμητο ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Οι τραυματίες επιστρέφουν και οι λύσεις πληθαίνουν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και δη το ματς με τον Ατρόμητο.

Σε λιγότερο από 15 μέρες το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά, ο ΟΦΗ βρίσκεται στα μισά της προετοιμασίας του και ο Βάλντας Νταμπράουσκας βλέπει σιγά-σιγά τα προβλήματά του να μειώνονται.

Ο Γκερέρο μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, ο Τοράλ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, για τον Τσιλιανίδη επέστρεψαν τα χαμόγελα όπως διαβάσατε χθες και ο ΟΦΗ επιστρέφει στην κανονικότητά του για να μπει δυνατά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να κάνει ένα καλό ξεκίνημα με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ». Θυμίζουμε πως το ματς θα γίνει 20 ή 21 του μήνα, κάτι που θα μάθουμε την Πέμπτη μετά το Δ.Σ της Super League και τον καταρτισμό του προγράμματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκερέρο έχει ήδη αρχίσει να μπαίνει στο πρόγραμμα, δουλεύει στη φυσική κατάσταση και μέρα με τη μέρα θα κάνει με την υπολοιπη ομαδα προπονήσεις που σημαίνει πως υπολογίζεται για τον Ατρόμητο.

Ο Ντουρμισάι από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αφού έχουν αρχίσει να υποχωρούν οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Οσον αφορά στον Χουάν Νέιρα, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, απλώς κάνει αποφόρτιση για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο η γάμπα του, η οποία συνήθως τον ταλαιπωρεί και με προσοχή ετοιμάζεται για την επιστροφή του, η οποία αναμένεται ως τα μέσα του μήνα.

Στους παραπάνω προσθέστε τον Τοράλ που προαναφέραμε, ο οποίος έκανε το come back και είναι διαθέσιμος.

Όσον αφορά, τέλος, στους υπόλοιπους του... ιατρικού δελτίου, ο Γιαννούλης αν όλα πάνε καλά στα τέλη του μήνα θα μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, οι Περέα και Τοράρινσον κάνουν αποφόρτιση και η κατάστασή τους θα παρακολουθείται καθημερινά, ενώ ο Θεοδοσουλάκης ταλαιπωρείται από λεμφαδεινίτιδα και χρειάζεται ειδική διαχείριση για να μην εμφανίσει κάποιο πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμόγελα για Τσιλιανίδη, άρχισε τις ασκήσεις με μπάλα

Στο δρόμο της επιστροφής ο Γκερέρο

Στο ΒΑΚ και όχι στο «Γεντί Κουλέ» το φιλικό με τον Ιωνικό


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.