«Άλωσε» την Καλαμάτα ο ΟΦΙ

15:53 | 22/12/2019

Η ομάδα της Ιεράπετρας κέρδισε με 3-2 την Καλαμάτα στην έδρας και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό, λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2019

Σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη υπό άσχημες καιρικές συνθήκες και καταρρακτώδη - κατά διαστήματα - βροχή, ο ΟΦΙ έφυγε νικητής από την Μεσσηνία επικρατώντας με 3-2 της Καλαμάτας.

Ο ΟΦΙ ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα και έτσι ο Αποστολόπουλος έκανε νωρίς (08’) το 1-0. Είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι και την φάση του πέναλτι. Η Καλαμάτα είχε άμεση αντίδραση καθώς στο 25’ κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Οσμάνατζιτς

Έκτοτε, η ομάδα της Μεσσηνίας πήρε πρωτοβουλίες στον αγώνα, ο ΟΦΙ αμυνόταν καλά και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ισόπαλο το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, ο Κατσικοκέρης έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κασωτάκη να αποκρούει με τα πόδια, δεν συνέβη το ίδιο και στην φάση του 58’ όταν ο Χιντζίδης εκτέλεσε κόρνερ, με τον Σέχου να κερδίζει στον αέρα τον Ράκιτς να κάνει το 1-2. Στο 63’ η Καλαμάτα έμεινε με παίκτη λιγότερο και έτσι ο ΟΦΙ απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα, το οποίο έγινε μεγαλύτερο μετά το γκολ του Βογιατζή στο 70’. Στο 83’ η ομάδα της Μεσσηνίας μείωσε σε 2-3 έπειτα από Φοβερό σουτ του Κωνσταντινόπουλου έξω από την περιοχή του Καραγκιολίδη. Ενώ ο ΟΦΙ είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα η Καλαμάτα με μακρινό σουτ μείωσε και μπήκε ξανά στο παιχνίδι, με την ομάδα του Τίμου Καβακά να κατακτά τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι συνθέσεις:

Καλαμάτα: Κασσωτάκης, Ζαχαρόπουλος, Γκελγκέρια, Τσιβελεκίδης, Στεργίδης, Κωνσταντινόπουλος, Καντούτσης, Τζόκιτς, Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Αλεξόπουλος.

ΟΦΙ: Καραγκιολίδης , Αναστασόπουλος , Χιτζίδης , Σέχου, Μάγκας , Σμίλτος , Σκόνδρας , Κατσικοκέρης , Βογιατζής , Μηνάς (81' Mπάμπης, 87' Παπαδόπουλος), Αποστολόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: Καλαμάτα - ΟΦΙ 2-3

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.