Ανακοίνωσε Αρώνη ο Πόρος

17:29 | 04/09/2021

Σημαντική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Ο Πόρος απέκτησε τον Γιώργο Αρώνη, ο οποίος έχει αρκετές «παραστάσεις» από τη Γ’ Εθνική και προέρχεται από τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Η ανακοίνωση:

«Ο Γιώργος Αρώνης γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1995 και η καταγωγή του είναι από τη Νεάπολη Λακωνίας. Ο ικανός μέσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Νεάπολης και στον Εθνικό Βατίκων. Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης ανακάλυψαν το ταλέντο του τσεκάροντάς τον στις Μικρές ομάδες της Λακωνίας και σε ηλικία μόλις 14 ετών μετακόμισε στην Τρίπολη, παίρνοντας μεταγραφή στον Αστέρα. Στην Αρκαδία έμεινε για μια τετραετία, διατελώντας αρχηγός στις Κ17 και Κ20 του Αστέρα.

Στα 18 του πήγε δανεικός στην ΑΕ Μεσολογγίου (Γ' Εθνική) για να επιστρέψει στην Αρκαδία αυτή τη φορά για τον Παναρκαδικό (Γ' Εθνική), τη φανέλα του οποίου φόρεσε για 3 χρόνια. Στη συνέχεια έκανε το βήμα στη Β' Εθνική με τον Αχαρναϊκό, έχοντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ. Αμέσως μετά ήρθε ένας σοβαρός τραυματισμός με την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα καθώς στο πρώτο του παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας υπέστη ρήξη χιαστων (!) μένοντας για ένα εξάμηνο εκτός... πιτς! Δεν τον πήρε ωστόσο από κάτω και επέστρεψε ακόμη πιο δυνατός στην ενεργό δράση και σε υψηλό επίπεδο, παίζοντας ξανά στη Β' Εθνική αυτή τη φορά με τη Σπάρτη και μετρώντας 17 συμμετοχές.

Η συνέχεια τον βρήκε στον Αστέρα Βλαχιώτη με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ' Εθνική, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Football League. Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Μολαικό και μετά την καραντίνα και την επανέναρξη της Γ' Εθνικής την ολοκλήρωσε στον Ναυπακτιακό Αστέρα του οποίου έγινε μέλος την περασμένη άνοιξη. Στη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει καταγράψει λίγο πάνω από 120 συμμετοχές(!) στη Γ' Εθνική και κοντεύει τις 25 στη Β'!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.