Ανακοίνωσε Κεφαλούκο ο Πόρος

17:35 | 05/11/2020

Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη απέκτησε τον 21χρονο αμυντικό μέσο.

Άλλη μία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Πόρος, ο οποίος συμφώνησε με τον Δημήτρη Κεφαλούκο, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Δαμάστα. Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοαμυντικού Δημήτρη Κεφαλούκου, του οποίου το δελτίο εστάλη από την ΕΠΟ στην ΕΠΣΗ και αποτελεί και τυπικά ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία, να δείξει το ταλέντο του μέσα στα γήπεδα όταν αυτά ανοίξουν και πάλι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με τα "μπλε" στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής, αλλά και στο Κύπελλο ΕΠΣΗ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Δημήτρης Κεφαλούκος γεννήθηκε στις 27 Μαίου 1999 στο Ηράκλειο. Η θέση του είναι αμυντικός μέσος, ενώ παίζει με την ίδια ευχέρεια και ως δεξιός μπακ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στην Ακαδημία του Αθλόπολις. Ακολούθησαν οι Ακαδημίες των Δειλινών και του Εργοτέλη. Στη συνέχεια αποτέλεσε μέλος όλων των Κ του Εργοτέλη, Κ15, Κ17, Κ20 στη Super League και Κ19 στη Football League.

Μετά την αποχώρηση του Εργοτέλη από τη Β' Εθνική δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τους "κιτρινόμαυρους" στον ΕΓΟΗ (Α1 ΕΠΣΗ). Ακολούθως επέστρεψε στην Κ19 του Εργοτέλη (Β' Εθνική), ενώ πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ με τη Δαμάστα και πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.