Ανακοίνωσε ο Μπόλντγουιν ο Ολυμπιακός

13:30 | 17/07/2019

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν είναι το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος θα είναι ο αντικαστάτης του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, στο ρόστερ της Ελληνικής ομάδας.

Ο Μπόλντγουιν είναι το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να έχει ανακοινώσει νωρίτερα την απόκτηση των Κέβιν Πάντερ, Αντώνη Κόνιαρη, Μπράντον Πολκαι Ογκουστίν Ρούμπιτ, καθώς βέβαια και την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γουέιντ Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μέμφις Γκρίζλις και Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Το who is who…

Γεννήθηκε: 29/03/1996 Υπηκοότητα: Αμερικανός Ύψος: 1.93 Θέση: Γκαρντ Προηγούμενες ομάδες: 2016–2017: Memphis Grizzlies, Iowa Energy 2017–2019: Portland Trail Blazers, Texas Legends

Οι περσινοί αριθμοί του…

Στο ΝΒΑ με την φανέλα του Πόρτλαντ έπαιξε 16 αγώνες και είχε μέσο όρο 1.9 πόντους και 1.8 ασίστ. Στην G-League και τους Τexas Legends σε σύνολο 6 αγώνων είχε 22.7 πόντους, 3.5 ασίστ, 5.2 ριμπάουντ και 2.2 κλεψίματα."

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.