Ανακοίνωσε Παγώνη ο Πόρος

09:13 | 28/08/2021

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό.

Παίκτης του Πόρου είναι ο Τάσος Παγώνης, ο οποίος επιστρέφει στην Κρήτη, αφού παλιότερα αγωνίστηκε σε ΑΟΧ και Κισσαμικό.

Η σχετική ανακοίνωση: «Eκτος από έναν εξαιρετικό στόπερ που μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας οι "μπλε" ενέταξαν στο δυναμικό τους και έναν άψογο χαρακτήρα κι ένα τρομερό παιδί! Τάσος Παγώνης: Η ήρεμη και πολύπειρη δύναμη του Πόρου στα μετόπισθεν! Ο Τάσος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Η διαδρομή και η μέχρι τώρα πορεία του τα λένε όλα και μιλούν από μόνα τους! Ένας ποδοσφαιριστής - διαμάντι που έχει φάει τα γήπεδα με το... κουτάλι και έχει καταγράψει... χιλιόμετρα επαγγελματικών συμμετοχών! Ηρακλής Αμπελοκήπων, Πανσερραϊκός (5 χρόνια στην Super League 2 και Super League 1), Εορδαϊκός (Football League), Βέροια (Super League 2), Αναγέννηση Επανομής (Super League 2), Καβάλα (Super League 2), ΑΟ Χανιά (4 χρόνια Super League 2), Δόξα Δράμας (Γ' Εθνική), Αστέρας Αμαλιάδας (Γ' Εθνική), Διαγόρας (Γ' Εθνική), Νίκη Βόλου (Football League), Ιάλυσος (Football League), Ρόδος (Football League) και τώρα Πόρος για τον Παγώνη που συνεχίζει ακάθεκτος σαν το παλιό καλό κρασί! "Εξαιρετικός χαρακτήρας και από τα καλύτερα παιδιά" όπως λένε χαρακτηριστικά όσοι συνεργάστηκαν μαζί του.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ 400ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ!

Ο ίδιος έχει αγωνιστεί κυρίως ως δεξιός μπακ, εκεί είχε τις περισσότερες συμμετοχές του. Ξεκίνησε ως 400άρης στον στίβο πριν τον κερδίσει η... στρογγυλή θεά! Ήταν από τα πιο γρήγορα μπακ όταν έπαιζε μπάλα στα Χανιά! Επίσης αν και δεξί μπακ φορούσε τη φανέλα με το 3 και το 7(!) φέτος στον Πόρο θα φοράει το 2.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ

ΚΡΗΤΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Μετά την τριετή θητεία του στον ΑΟ Χανιά (2013 - 2016) όπου πρόσφερε πάρα πολλά και αγαπήθηκε πολύ και το σύντομο πέρασμά του από τον Κισσαμικό, ο δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην αγαπημένη του Κρήτη. Αυτή τη φορά άλλαξε νόμο, μετακομίζοντας από τα Χανιά στο Ηράκλειο.

ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΣΑΤΣΟ!

Και βρίσκοντας στον Πόρο μερικές ημέρες αργότερα έναν συμπαίκτη από τα παλιά κι έναν καλό του φίλο, τον Σωτήρη Τσάτσο. Ο Τσάτσος που στον ΑΟ Χανιά μέτρησε δύο θητείες (2010 - 2011 και 2012 - 2013 β’ - 2013 - 2014) παρέα για ένα διάστημα με τον Τσάτσο, ενώ στο Ηράκλειο βρέθηκε πρώτη φορά τη σεζόν 2018 - 2019 για τον Γιούχτα.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ!

Στο Ηράκλειο ο Τάσος Παγώνης συνάντησε άλλο έναν πολύ καλό του φίλο, τον Μπάμπη Παπαδομιχελάκη η παρουσία του οποίου έπαιξε τον δικό της ξεχωριστό ρόλο στην αποδοχή της πρότασης των "μπλε". Με τον Παπαδομιχελάκη ήταν μαζί φαντάροι για μερικούς μήνες στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο ΤΥΠ στα Χανιά! Μάλιστα ο Τάσος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μπάμπη τον οποίο ξεχώρισε από τότε και τώρα θα παίξουν μπάλα μαζί στον Πόρο!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.