Ανακοίνωσε Πλουσή ο Γιούχτας

14:35 | 05/08/2020

Παίκτης του Γιούχτα και επίσημα ο Βασίλης Πλουσής

Η ανακοίνωση των «πρασίνων»:

«Οικογενειακή υπόθεση για τους Πλουσήδες είναι φέτος ο Γιούχτας, καθώς μετά την παραμονή για τρίτη σεζόν στις Αρχάνες του Δομήνικου Πλουσή, προστέθηκε στο δυναμικό της ομάδας και ο Βασίλης Πλουσής.

Ο 34χρονος μέσος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει η γενιά του στο κρητικό ποδόσφαιρο και στα πρώτα του βήματα καταξίωσης τίμησε με την παρουσία του ως διεθνής τις Εθνικές Ομάδες Παίδων, Νέων και Ελπίδων»

Ο Βασίλης Πλουσής δήλωσε για την νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του με τον Γιούχτα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Γιούχτα. Μια ομάδα που κάθε χρόνο είναι και καλύτερη και ελπίζω φέτος να γίνει το ίδιο και να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου να επιτευχθεί ο στόχος. Υπάρχει καλό κλίμα διότι οι περισσότεροι υπήρξαμε συμπαίκτες στο παρελθόν και επίσης βρίσκεται και ο αδερφός μου ο Δομήνικος ο οποίος θα είναι τρίτη χρονιά εκεί οπότε η βοήθεια του είναι σημαντική σε όλα τα επίπεδα. Το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πλαίσια και θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα».

* Στην φωτογραφία το φετινό απόκτημα της ομάδας με τον γενικό αρχηγό του σωματείου κ. Διογένη Ελευθεράκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.