Αναμένοντας τις απαντήσεις για φορ και εξτρέμ

ΟΦΗ

Ο χρόνος κυλάει και στον ΟΦΗ αναμένουν με αγωνία τις δύο απαντήσεις για τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες.

Μία μέρα έμεινε. Μία μέρα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών στην Ελλάδα και όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο και θα ενισχύσουν τον ΟΦΗ καλύπτοντας τα κενά.

Ο ΟΦΗ πάει για φορ και εξτρέμ, οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, οι προτάσεις έχουν γίνει και πλέον είναι σε εξέλιξη το θρίλερ των απαντήσεων. Θέμα ωρών είναι οι δύο υποθέσεις. Λυσάνδρου και Νιόπλιας ξεχώρισαν τους παίκτες για τα "φτερά" και την επίθεση, αναμένοντας τις εξελίξεις.

Ο ΟΦΗ στοχεύει σε ποδοσφαιριστές που θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και θα είναι έτοιμοι να μπουν στην αποστολή ακόμα και με τον ΠΑΟΚ, αν χρειαστεί.

Επί της ουσίας η Κρητική ομάδα θέλει νέους... Περέα. Ο Περέα είναι έτοιμος αγωνιστικά και θα μπει με τον Δικέφαλο του Βορρά στο ματς της Κυριακής, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει ακόμα και βασικός.

Αυτό ακριβώς θέλουν οι επικεφαλής με τους δύο τελευταίους ποδοσφαιριστές που θα ολοκληρώσουν το παζλ των εφετινών μεταγραφών. Ειδικά για τον φορ που "καίγεται" περισσότερο ο ΟΦΗ. Ο εξτρέμ θα έρθει να ενισχύσει τον ΟΦΗ στα «φτερά» δίνοντας ακόμα μία λύση, ενώ ο επιθετικός θα έρθει για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Φελίπε και να δώσει στον Όμιλο τα γκολ που τόσο του λείπουν. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο ΟΦΗ έχει σκοράρει τρία γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα χωρίς κανένα από αυτά να προέρχεται από την επίθεση (Νέιρα, Διαμαντής και Μπαλογιάννης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσκεψη Λυσάνδρου στο ΒΑΚ και «ντόπες» στους ποδοσφαιριστές

Η πρώτη «μεταγραφή» Νιόπλια


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.