Ανανεώνει με την Νάπολι ο Γκατούζο

12:47 | 25/10/2020

Τζενάρο Γκατούζο και Αουρέλιο ντε Λαουρέντις συναντήθηκαν πριν το Νάπολι - Μπενεβέντο με την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023 να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Συνάντηση είχαν λίγες ώρες πριν το ματς της Νάπολι με την Μπενεβέντο για την 5η αγωνιστική της Serie A ο πρόεδρος με τον προπονητή της Νάπολι σύμφωνα με την Corriere dello Sport.

Ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις συνομίλησε με τον Τζενάρο Γκατούζο και η επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023 (η τρέχουσα εκπνέει τον Ιούνιο του 2021) μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο πρόεδρος των παρτενοπέι πιστεύει ότι ο "Ρίνο" είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί τη συνέχεια του πρότζεκτ. Η ήττα στο Άλκμααρ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League δεν άλλαξε το σκηνικό, καθώς προτεραιότητα της ομάδας του ιταλικού Νότου είναι το πρωτάθλημα και η διεκδίκηση του τίτλου (έχει οκτώ βαθμούς σε τέσσερα ματς).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.