Ανθρωποι της ΕΠΟ τα είπαν με Σάντος

SMS
21:31 | 09/07/2019

Τι αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας novasports.gr για την πρόσφατη συνάντηση με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Η Εθνική ομάδα οδεύει προς αλλαγή προπονητή χωρίς να υπάρχει κάποιο πλάνο. Κι όλα αυτά, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ novasports.gr, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, Κώστας Βρακάς και Τάκης Παπαχρήστου συνάντησαν τον Φερνάντο Σάντος στο ξενοδοχείο που διέμενε για το φιλικό των Legends.

Η συνάντηση ήταν μικρής διάρκειας, περίπου δεκαπέντε λεπτών και οι άνθρωποι της ΕΠΟ μίλησαν με τον Πορτογάλο τεχνικό και για το μέλλον της Εθνικής ομάδας θέλοντας την άποψή του, γεγονός που ίσως δείχνει ότι προχωρούν τις διαβουλεύσεις για την αντικαστάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Σε αυτή την περίπτωση παρελθόν θα αποτελέσει όπως είναι λογικό και το υπόλοιπο τιμ που είχε μαζί του ο έμπειρος τεχνικός, ενώ ερωτηματικά αιωρούνται γύρω από τους Legends του 2004 που στελέχωσαν την ομάδα. Η λογική λέει πως δύσκολα θα παραμείνει και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, εκτός αν ο νέος τεχνικός (εφόσον οριστικοποιηθεί η αλλαγή) επιθυμεί τη συνεργασία μαζί του.

Σε ότι έχει να κάνει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Άγγελο Μπασινά, ο οποίος δεν γνώριζε το ραντεβού των μελών της ΕΠΟ με τον Σάντος αν και είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας, δύσκολα θα παραμείνει στην περίπτωση που οριστικά αποχωρήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.