Αντίστροφη μέτρηση για την «μάχη» της Ν. Αλικαρνασσού

12:00 | 02/12/2018

Ηρόδοτος και Εργοτέλης σε λίγη ώρα (15.00 - Capitano.gr) θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η 7η αγωνιστική της Football league. Χθες, πραγματοποιήθηκαν δύο αναμετρήσεις, σε μια από αυτές ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-0 του ΑΟΤ.

Ξεκάθαρα, το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα είναι το Ηρόδοτος - Εργοτέλης. Οι δυο ομάδες του Ηρακλείου συναντιούνται έπειτα μετά από 22 χρόνια σε επίσημο παιχνίδι, τότε έπαιξαν για λογαριασμό του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (Νότιος Όμιλος). 

Σε εκείνη την περίοδο,1996-97', ο Ηρόδοτος είχε επικρατήσει με 2-0 με γκολ των Κεφαλούκου και Λαμπίδη, στο πλαίσιο της Γ' Εθνικής. Τότε, προπονητής της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού ήταν ο νυν τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης ενώ στον Εργοτέλη ο κόουτς ήταν ο Ανδρέας Μπετίνι

Ο Ηρόδοτος θα έχει ξανά στη... διάθεση του τον Αρμάντο Φουτσίνι ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Καμερούν, ενώ όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του Ηροδότου δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μωραϊτη και Κονέ, όπως και τον Αυγενικού που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων.

Για τους φιλοξενούμενους, η προετοιμασία ολοκληρώθημε με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να ανακοινώνει αποστολή χωρίς τους Ροβίθη και Μπουρσέλη αλλά με τον Αντώνη Καπνίδη. Ο προπονητής των ''κιτρινόμαυρων'', δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα στην 11αδα με τους ''κιτρινόμαυρους'' να φιλοδοξούν σε νίκη και παράλληλα να ανέβουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.