Από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό ο Ζήσης

11:20 | 18/07/2020

Κάτοικος Πειραιά θα δηλώνει από εδώ και στο εξής ο Δημήτρης Ζήσης, καθώς την Παρασκευή ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα λίμπερο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ο 26χρονος παίκτης αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μενέλαο Κοκκινάκη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ζήση. Ο διεθνής λίμπερο (ημ. γέννησης 2/4/1994) υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ζήσης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ήρθα στον Ολυμπιακό για τίτλους και πιστεύω όλοι οι στόχοι του χρόνου να εκπληρωθούν. Η ομάδα δείχνει ότι ενισχύεται σημαντικά. Χωρίς πολλά λόγια και με σκληρή δουλειά να πάρουμε όλους τους τίτλους τη νέα χρονιά και κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Προηγούμενες ομάδες

2018-2020: Παναθηναϊκός
2015-2018: Φοίνικας Σύρου
2013-2015: Παμβοχαϊκός
2012-2013:Παναθηναϊκός
2009-2012: Α.Ο. Πρέβεζας

Στα «ερυθρόλευκα» και ο Όκολιτς

Πάντως η μεταγραφή του Ζήση ήταν η δεύτερη που ανακοίνωσε στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Ολυμπιακός.

Κι αυτό γιατί νωρίτερα οι Πειραιώτες είχαν γνωστοποιήσει τη συμφωνία τους με τον διεθνή Σέρβο, Αλεξάνταρ Όκολιτς.

Ο 27χρονος κεντρικός (2,05μ.) είναι γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους από την προ διετίας θητεία του στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο το 2019, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία, με τα χρώματα της Ρεβίβρε Μιλάνο.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως κάνω πάντα, για να αποδείξω την αξία μου και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει όλους τους τίτλους. Αγαπώ την Ελλάδα και είναι φανταστικό να ζεις εκεί.

Ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσω να δουλεύω με την ομάδα. Χαιρετώ τους φιλάθλους μας και, όπως είπα πριν, θα δώσω ό,τι έχω στο γήπεδο» ανέφερερ ο Όκολιτς στις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.