Αποβλήθηκαν τρεις ομάδες από πρωταθλήματα της Κρήτης

18:10 | 22/01/2020

Άσχημα μαντάτα για τις Λασιθιώτικες ομάδες που δεν είχαν διευθετήσει τις εκκρεμότητες με την τακτοποίηση των φακέλων τους στο αρμόδιο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου καθώς μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης αποβάλλονται από τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Έτσι, εκτός από τον ΑΟΚΙ ο οποίος τακτοποίησε από την αρχή της περιόδου όλα τα έγγραφα, ο ΑΟΑΝ EUROPLAN στους παίδες Α΄ και τους παμπαίδες και ο Σητειακός ΑΟ και η ΑΕ Νεάπολης σε παμπαίδες δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Η απόφαση πάρθηκε την περασμένη εβδομάδα με το σκεπτικό ότι δόθηκε διορία στις ομάδες για να διευθετήσουν τα θέματα των αδειών αλλά αυτές δεν μπόρεσαν να τα τακτοποιήσουν με αποτέλεσμα να μην αποκτήσουν την πολυπόθητη άδεια τέλεσης αγώνων που ήταν απαραίτητη για να μην αποβληθούν.

Σίγουρα αυτή η εξέλιξη δεν είναι ευχάριστη και ιδιαίτερα όταν έχει αντίκτυπο στα μικρά παιδιά των αθλητών των ομάδων και μιλάμε για παιδιά 12 ετών και πάνω. Μάλιστα η αποπομπή των τμημάτων των συλλόγων είναι και από τα τουρνουά της Ένωσης.

Ο πρόεδρος του ΑΟΑΝ Γρηγόρης Κοκολάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή ότι το τμήμα μπάσκετ δεν έχει προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει άδεια: «Υπάρχει μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία πρέπει να γίνει για να ενσωματωθεί το τμήμα καλαθοσφαίρισης νόμιμα στο καταστατικό του ΑΟΑΝ και την εξετάζουμε, κινώντας τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί, κάτι που όμως δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη»

πηγή: anatolh.com

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.