Αποχωρεί ο Σωκιανός, αργεί η απόφαση

21:31 | 28/05/2018

Ο Στέλιος Σωκιανός αποχωρεί από την προεδρία του Ηροδότου, αν και θέλει να μείνει κοντά στην ομάδα-Στα τέλη της εβδομάδας λογικά η απόφαση για την Αμαλιάδα.

Στον Ηρόδοτο περίμεναν να… ξημερώσει μια διαφορετική Δευτέρα. Η ήττα, ωστόσο, από τον Αήττητο Σπάτων έφερε μια πικρία. Το άσχημο αποτέλεσμα σίγουρα δε διαγράφει τα όσα σπουδαία έχει πετύχει  ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού, όμως το ιδανικό θα ήταν να έχει εξασφαλιστεί η άνοδος στη Football League. Οι «κυανόλευκοι» φυσικά ελπίζουν ακόμη και τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς τα πάντα θα κριθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Όσον αφορά, τώρα, στην… επόμενη μέρα, ο Στέλιος Σωκιανός θέλει ν’ αποχωρήσει από την προεδρία, παρόλο που επιθυμεί να παραμείνει κοντά στο ιστορικό σωματείο και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο. «Ήταν κάτι που είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα. Η θητεία μου θα έχει διάρκεια δύο χρόνια. Θέλω να είμαι κοντά στην ομάδα, όμως αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να το αποφασίσω μόνος μου. Θα το κρίνει η διοίκηση που θα έρθει», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Capitano.gr αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του.

Στο μεταξύ, η απόφαση για τα επεισόδια στην Αμαλιάδα και τη διακοπή της αναμέτρησης με τον Αστέρα δεν αναμένεται ν’ ανακοινωθεί πριν από τα τέλη της εβδομάδας. Είχε αρχικά ειπωθεί ότι κάτι τέτοιο θα γίνει την Τρίτη (29/05), αλλά αυτό θεωρείται δύσκολο. Η υπόθεση, εξάλλου, είναι σοβαρή και… δίνει άνοδο.

Τα νομικά επιτελεία των δύο ομάδων θα καταθέσουν υπομνήματα αύριο στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και τα… σημαντικά θα έρθουν λογικά Πέμπτη-Παρασκευή. Στον Ηρόδοτο, πάντως, τονίζουν πως έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είναι αισιόδοξοι πως αυτοί θα πάρουν το 2ο εισιτήριο για τη Football League.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.