Αποκαλύψεις και εκπλήξεις από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

09:31 | 27/03/2020

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε Live στο Instagram και αποκάλυψε τους αγαπημένους του παίκτες όλων των εποχών

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπαθεί να... ξεπεράσει το μπάσκετ κάνοντας Live, έχοντας στο πλευρό του την γυναίκα του.

Στο χθεσινό, τόνισε πόσο του λείπει το μπάσκετ ενώ απάντησε σε ερωτήσεις των followers του. Μια από αυτές ήταν για τους αγαπημένους του παίκτες όλων των εποχών και οι απαντήσεις του είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αφού τόνισε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είναι μακράν ο αγαπημένος του παίκτης, έβαλε τους ΛεΜπρον Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Κέβιν Γκαρνέτ, Κόμπι Μπράιαντ, Μάτζικ ενώ έκανε την έκπληξη με δύο παίκτες της νέας γενιάς.Σχολίασε ότι του αρέσει πολύ ο Στεφ Κάρι και ο Ντάμιαν Λίλαρντ, ενώ για τον αγαπημένο του ρούκι ξεχώρισε τον Τζα Μοράντ.

Ενώ σε ερώτηση για τον έναν καλύτερο όλων των εποχών είπε ότι είναι μερικά ονόματα όλα μπαίνουν στην ίδια θέση. Αυτά είναι ο ΛεΜπρον, ο Τζόρνταν, ο Κόμπι, ο Σακίλ, ο Μάτζικ και ο Καρίμ. Όπως σχολίασε ο Γιάννης όλοι αυτοί είναι στην κορυφή και μπορεί να αλλάζουν για τον καθέναν ξεχωριστά.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τους Σέρβους που ξεχωρίζει και τόνισε ότι μεγάλωσε βλέποντας τον Μίλος Τεόντοσιτς, που ήταν στην Ελλάδα και έπαιξε για τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους Νίκολα Γιόκιτς, Μπογκντάνοβιτς και Μπιέλιτσα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.