Aπόψε το ντεμπούτο του Γκασόλ με την Μπαρτσελόνα

10:10 | 09/04/2021

Με ανάρτησή του στο Twitter ο σέντερ της Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό ότι θ΄ αγωνιστεί στην αποψινή (9/04) αναμέτρηση των Καταλανών με την Μπάγερν, μετά από 2 χρόνια απουσίας του από τα παρκέ (συγκεκριμένα 753 ημέρες).

Η ώρα που ο Πάου Γκασόλ θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο μετά από 20 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ έφτασε.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο σέντερ της Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό ότι θ΄ αγωνιστεί στην αυριανή (9/04) αναμέτρηση των Καταλανών με την Μπάγερν, μετά από 2 χρόνια απουσίας του από τα παρκέ (συγκεκριμένα 753 ημέρες).

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο ο πολύτειρος σέντερ έγραψε πως «η στιγμή έφτασε, αύριο είναι η μέρα», ενώ λίγες ώρες νωρίτερα τα ΜΜΕ της Ισπανίας είχαν προαναγγείλει τη μεγάλη επιστροφή.

Να υπενθυμιστεί ότι ο Γκασόλ έχει ν΄ αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα από τις 10 Μαρτίου του 2019, στην ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από το Σαντ Αντόνιο, όταν σε 15 λεπτά συμμετοχής τότε είχε πετύχει 3 πόντους και μάζεψε και 3 ριμπάουντ.

Μιλώντας για το ντεμπούτο του διεθνούς σέντερ ο προπονητής της «Μπάρτσα», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σχολίασε: «Ο Πάου Γκασόλ είναι εντάξει. Αυξάνει τον ρυθμό προπόνησης, είναι μία χαρά. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε να του δώσουμε λίγα λεπτά, αλλά δεν ξέρουμε πόσα. Θα αποφασίσουμε τις επόμενες 24 ώρες.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.