Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Εργοτέλη, μια ημέρα μετά τη σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας, η οποία έφερε τους κιτρινόμαυρους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Τάκης Γκώνιας απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, ζητώντας τους ανάλογη συνέχεια, εκφράζοντας την πίστη του προς αυτούς, με την εικόνα που παρουσίασαν στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλίας, να τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο.

Πλέον το ζητούμενο είναι να έρθει η νίκη και επί της ΑΕ Καραϊσκάκης, ώστε σε συνδυασμό με τους 6 πόντους που θα ακολουθήσουν από τους αγώνες με Αχαρναϊκό και Βέροια, να κρατήσουν την ομάδα σταθερά μακριά από την «επικίνδυνη» ζώνη.

Την Δευτέρα (16/4) οι παίκτες που αγωνίσθηκαν βασικοί στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με όλους τους άλλους να προπονούνται κανονικά. Την Τρίτη έχει δοθεί ρεπό στους παίκτες, οι οποίοι από την Τετάρτη (18/4) θα μπουν για τα καλά στους ρυθμούς του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ούτε προέκυψαν, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Γκώνια να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην των γνωστών απόντων Ροβίθη και Λαμπάκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.