«Ασπίδα» ο Μπούσης στον αγώνα της χρονιάς

SMS
08:28 | 17/04/2019

Ο Μιχάλης Μπούσης δεν έρχεται στην Κρήτη μόνο για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για ακόμη ένα σημαντικό λόγο.

Έρχεται, λοιπόν, ο Μπούσης ξανά στο Ηράκλειο. «Τρελαμένος» για το ματς της χρονιάς με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν θα μπορούσε να λείψει από το μεγάλο ραντεβού της Κυριακής που θα κρίνει πάρα πολλά όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της κρητικής ΠΑΕ θα ταξιδέψει από το Σικάγο, θα δει την αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ με την αρκαδική ομάδα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση του. Πώς θα μπορούσε να λείψει, άλλωστε, από τον κρισιμότερο αγώνα του ΟΦΗ;

Εκτός αυτού, ο Μιχάλης Μπούσης θέλει να δώσει το παρών την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ θέλοντας να προστατεύσει την ομάδα του από όσους... την έχουν στοχοποιήσει. Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τι έχει γίνει μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Πόσους ενόχλησε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και ξάφνου ασχολούνται με τον Όμιλο με... βαρύγδουπες ανακοινώσεις και δηλώσεις δεξιά κι αριστερά.

Μην ξεχνάτε ότι ο ΟΦΗ είναι ήδη υπότροπος, μετά και την τελευταία κλήση του σε απολογία και το πρόστιμο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι να δώσουν δικαιώματα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ομάδα. 

Ο Μπούσης είναι εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας και ειδικά στο τελευταίο, αυτό με τον ΠΑΣ, ωστόσο την ίδια στιγμή δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι οι συνεχόμενες τιμωρίες με πρόστιμα έχουν φτάσει τον... λογαριασμό περίπου στις 80.000 ευρώ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει ένα «καυτό» Γεντί Κουλέ στον «τελικό» της Κυριακής χωρίς τίποτε από αυτά που μπορούν να επιφέρουν μία ενδεχόμενη τιμωρία. Αυτό που θέλει είναι ο κόσμος της ομάδας να σταθεί για ακόμα μία φορά στο ύψος του, να είναι το καλύτερο παράδειγμα προς όλους και να προστατεύσει τον ΟΦΗ.

Καλώς ή κακώς οι πειθαρχικοί κανόνες έχουν γίνει πιο αυστηροί κι έχει γίνει αντιληπτό ότι ακόμα και οι κροτίδες ή τα καπνογόνα που δημιουργούν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα «πληγώνουν» τα ταμεία όλων των ομάδων. Φύλαγε τα ρούχα σου για να 'χεις τα μισά, λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό «κολλάει γάντι» ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην Ελλάδα είμαστε, τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα διανύουμε και δεν είναι λίγοι εκείνοι που «θέλουν να μπουν» στο μάτι του ΟΦΗ, ειδικά μετά το μεγάλο διπλό της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Toν περιμένουν στη γωνία, όπως λέμε στην καθομιλουμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέντευξη του Ρικάρντο Βαζ στο Capitano.gr

Η μάχη της ουράς: Τα σενάρια σωτηρίας και οι ισοβαθμίες

Ο «στρατιώτης» Σασί: Παροπλισμένος, αλλά ετοιμοπόλεμος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.