«Ατρόμητος» στα μπαράζ παραμονής

21:03 | 05/05/2019

Ο ΟΦΗ ήταν εντυπωσιακός, νίκησε 0-2 τον Ατρόμητο και περιμένει στα μπαράζ τον Πλατανιά. Δείτε τα γκολ του διπλού.

Ο Όμιλος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Περιστέρι και πλέον θα διεκδικήσει την παραμονή του στη Super League σε διπλούς αγώνες με τον χανιώτικο σύλλογο, που θα διεξαχθούν 15 και 19 Μαΐου.

Ο Σωτηρίου υπερασπίστηκε την εστία των φιλοξενούμενων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά αγωνίστηκαν οι Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης. Στα μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Μεγιάδο και Νέιρα και τον οργανωτικό ρόλο ανέλαβε ο Ναμπί. Στις πλευρές της επίθεσης χρησιμοποιήθηκαν οι Βαζ και Φερέιρα και στην κορυφή  ο Σασί.

Έπαιξε έξυπνα και προηγήθηκε

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ξεκάθαρη πρόθεση να πιέσουν τον ΟΦΗ. Στα πρώτα λεπτά ήταν αρκετά καλοί και είχαν μια επικίνδυνη φάση με τον Κουλούρη στο 3’.

Σταδιακά, βέβαια, οι παίκτες του Βέρα κατάφεραν να περιορίσουν τη δράση του αντιπάλου και να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους. Στο 13’, ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» είχαν μια σημαντική στιγμή με την προβολή του Ουάρντα από κοντά να περνάει άουτ.

Ο Μεγιάδο έκανε εξαιρετική δουλειά ανασταλτικά και οι «ασπρόμαυροι» έφταναν με προϋποθέσεις απέναντι από τον Μέγερι. Στο 21’, επομένως, ο Βαζ εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Νέιρα, που με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1.

Η εξέλιξη αυτή… απογείωσε τους παίκτες του Ομίλου, που απείλησαν, ακόμη, στο 22’ με τον Ναμπί, ενώ στο 24’ «άγγιξαν» το δεύτερο τέρμα με τον Μπράουν, όμως ο Μέγιερι έκανε μεγάλη απόκρουση. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ έπαιξε έξυπνα και πλην μιας ευκαιρίας του Μανούσου στο 44’ δεν κινδύνεψε άλλο στο πρώτο μέρος.

Σωστή διαχείριση

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Κάναντι θέλησε να γίνει πιο επιθετικό, πίεσε τον ΟΦΗ, ωστόσο το «πρόσωπο» του ηρακλειώτικου συλλόγου ήταν εξαιρετικό σε όλες τις γραμμές και κρατούσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το προβάδισμα.

Κίνδυνο αισθάνθηκε μόνο στο 64’, έπειτα από στημένη φάση. Ο Ουγκράι εκτέλεσε το κόρνερ και η κεφαλιά του Ρισβάνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να… καταστρέψουν το παιχνίδι των Περιστεριωτών και ο χρόνος κυλούσε υπέρ τους.  

Στο 74’, έτσι, ο Γιαννούλης με μαγική πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Σασί, που με υπέροχο «σκαφτό» πλασέ σημείωσε το 0-2. Μέχρι το τέλος της συνάντησης τίποτα δεν άλλαξε και ο ΟΦΗ κατέκτησε το σπουδαίο «διπλό».

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Ρισβάνης, Ούμπιντες, Χατζηισαϊας, Μπουσούλατζιτς (82’ Μούγιακιτς), Ουαρντά (46’ Ενσικουλού), Κατράνης, Κουλούρης, Σάκιτς, Μανούσος (56’ Ουγκράι), Μπρούνο.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα (88’ Ντίνας), Βαζ, Ναμπί (82’ Σακόρ), Σόουζα (73’ Νάστος), Σάσι.

Θυμηθειτε το live του ματς

Δείτε την τελική βαθμολογία της Super League

Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ στο Περιστέρι

Πότε θα γίνουν τα μπαράζ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.