Australian Open: Θα παίξει με... ειδική άδεια ο ανεμβολίαστος Τζόκοβιτς

13:45 | 04/01/2022

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέταξε για την Αυστραλία προκειμένου να συμμετάσχει στο Australian Open αφού το δόθηκε ιατρική εξαίρεση.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναχώρησε για την Αυστραλία, για να συμμετάσχει στο Australian Open με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου του, αλλά και για διεκδικήσει το 10ο τρόπαιο στο τουρνουά και το 21ο Grand Slam στην καριέρα του, που θα τον φέρει μπροστά από τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ.

Ο Σέρβος πηγαίνει στην Αυστραλία με ιατρική εξαίρεση όπως ανακοίνωσε ο ίδιο σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instragram.

“Πέρασα φανταστικό και ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που είχα και σήμερα πάω στην Αυστραλία με άδεια ιατρικής εξαίρεσης.” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νο1 του κόσμου.

Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα ο Τζόκοβιτς βρέθηκε στην Μαρμπέγια όπου προπονήθηκε σε συνθήκες Αυστραλίας τόσο όσον αφορά το court, αλλά και τις μπάλες, γεγονός που προκάλεσε εικασίες για τη συμμετοχή του στο Australian Open.

Ωστόσο τη συμμετοχή του Σέρβου στο φετινό Australian Open ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο CEO του τουρνουά Κρεγκ Τάιλι, ο οποίος ανακοίνωσε ότι όλες οι αιτήσεις για ιατρικές εξαιρέσεις έγιναν δεκτές, δίνοντας τέλος στις φήμες από τα σέρβικα ΜΜΕ για απόρριψη της αίτησης του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το πρώτο Grand Slam της σεζόν θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ: Tennis24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.