Αυτά προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Καλάθη

17:15 | 08/07/2022

Διετές συμβόλαιο αξίας 2.7 εκατομμυρίων ευρώ έριξε ο Παναθηναϊκός στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Νικ Καλάθη, τον οποίο έχει θέσει ως προτεραιότητά του στο χτίσιμο του ρόστερ της νέας σεζόν.

Δεν έχει αποδεσμευθεί ακόμη από τη Μπαρτσελόνα, όμως ο Νικ Καλάθης ξέρει ότι στα 33 του δεν θα βρίσκεται την ερχόμενη περίοδο στους μπλαουγκράνα. Και γι' αυτό ο εκπρόσωπός του έχει αρχίσει να δέχεται προτάσεις, με τον Παναθηναϊκό να έχει ήδη κάνει την κίνησή του και να τον έχει θέσει ως προτεραιότητά του στον σχεδιασμό μετά από την αποχώρηση του Νέμανια Νέντοβιτς για τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι πράσινοι έχουν ρίξει στο τραπέζι το ποσό των 2.7 εκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (1.2 τον πρώτο και 1.5 τον δεύτερο χρόνο), γνωρίζοντας πάντως ότι ο χρόνος πιέζει, γνωρίζοντας και πως ο Καλάθης ίσως δεν θέλει να βιαστεί από τη στιγμή που υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες για εκείνον, από την Ελλάδα, από την Τουρκία και από τη Ρωσία. Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι με τον Καλάθη θα λύσουν ένα σημαντικό ζήτημα, καθώς στη συνέχεια η κάλυψη της θέσης δύο θα είναι πιο εύκολη υπόθεση.

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.