Βαριά τιμωρία για Στεφανίδη

19:49 | 01/02/2019

Ο Μάρκος Στεφανίδης τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με ποινή απαγόρευσης εισόδου για ένα μήνα.

Στον τεχνικό της Επισκοπής επιβλήθηκε η ποινή των 30 ημερών απαγόρευσης στα γήπεδα και το χρηματικό  πρόστιμο 834 ευρώ για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον ΟΦΙ (13/01), με τον ίδιο να χαρακτηρίζει εξοντωτική την τιμωρία.

«Το είχαμε πει από την αρχή ότι, φέρονται -κατά κάποιον τρόπο- με πολύ εχθρικές διαθέσεις στην ομάδα μας. Τελευταίο γεγονός ήταν η εξοντωτική ποινή στο πρόσωπό μου καθώς υπενθυμίζω ότι, προήλθε από παρερμηνεία και κατόπιν άδική καταγραφή των λεγομένων μου στο φ.α. στο ματς με την Ιεράπετρα.

Ως αποτέλεσμα ήταν, να μην κάτσω στον πάγκο της ομάδας μου στο ματς με την Προοδευτική. Αφού πέρασαν 15 μέρες, σήμερα Παρασκευή, μόλις δυο 24ωρα πριν από τον αγώνα με τον Αμπελακιακό, μας ανακοινώθηκε ότι τιμωρούμαι για έναν μήνα (30 ημερολογιακές).

Αυτό αν μη τι άλλο, δικαιολογεί την οργή μου αλλά να γνωρίζουν ότι, όλα τα παραπάνω θα πεισμώσουν ακόμη περισσότερο εμένα μα κυρίως τα παιδιά ενόψει του αγώνα που δεν θα είμαι βρίσκομαι δίπλα τους προκειμένου να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί», δήλωσε για το θέμα στην επίσημη σελίδα της Επισκοπής ο Στεφανίδης.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.