«Βέλη» Κορτσάμ κατά Πλατανιά με αποκαλύψεις και για ΠΑΟΚ!

09:39 | 19/10/2019

Ο Ντοριάνο Κορτσάμ «αποκάλυψε» ότι το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα από τους ασπρόμαυρους, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός για τον Πλατανιά

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός από την Ολλανδία, με ρίζες από το Κουρασάο, Ντοριάνο Κόρτσταμ, παραμένει χωρίς ομάδα. Μετά την καλή περσινή σεζόν στον Πλατανιά, ο Κορτστάμ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Χανίων ενώ με δηλώσεις του στην Ολλανδία ισχυρίστηκε πως το περασμένο καλοκαίρι, αρκετοί σύλλογοι εξέφρασαν ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του όμως ο Πλατανιάς δεν συνεργάστηκε με τις ομάδες. ''Έκανα μόνος μου προπόνηση για 2 εβδομάδες, είναι ντροπή αυτό που έγινε''.

Και συνέχισε: «Τερματίσαμε δεύτεροι, αλλά η κατάσταση στην ομάδα ήταν περίεργη. Θα μπορούσα να υπογράψω νέο βελτιωμένο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, αλλά υπήρχε και μία ρήτρα σύμφωνα με την οποία θα έμενα ελεύθερος αν η ομάδα δεν προβιβαζόταν. Σημάδι από την ομάδα δεν είδα, ενώ ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον για μένα», είπε αρχικά και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Δεν ήταν δυνατό να πάρω μεταγραφή. Ο Πλατανιάς και ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύτηκαν, συμφώνησαν σε ένα ποσό, αλλά τελικά ο ιδιοκτήτης και ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιάς «χάλασε» τη συμφωνία. Ο ιδιοκτήτης μάλιστα μου είπε: «Πουλάμε ποδοσφαιριστές, όχι κοτόπουλα, ο τεχνικός διευθυντής δεν ήθελε να συνεχίσω σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα» 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.