«Περιμένουμε να εφαρμοστούν οι νόμοι...»

14:01 | 19/05/2018

Με αφορμή το Κυριακάτικο (17:00) παιχνίδι με τον Εθνικό η διοίκηση του Ηροδότου σε ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδα ενώ αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στα ντροπιαστικά γεγονότα που έλαβαν μέρος στην Αμαλιάδα.

Με τοποθέτηση του στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Ηρόδοτος πήρε θέση αναφορικά με τα γεγονότα της Αμαλιάδας ενώ απεύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με τον Εθνικό. 

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως: «Είμαστε σίγουροι ότι όλη η Ελλάδα έμαθε τα όσα απίστευτα και πρωτοφανή γεγονότα βίωσε η αποστολή του Ηροδότου στη ζούγκλα της Αμαλιάδας. Ξυλοδαρμοί, απειλές και τρομοκρατία δεν έχουν θέση όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά πουθενά. Τώρα για την Κυριακή υπάρχει άλλος ένας τελικός, ίσως ο πιο σημαντικός από όλους».

Αναλυτικά:

«Είμαστε σίγουροι ότι όλη η Ελλάδα έμαθε τα όσα απίστευτα και πρωτοφανή γεγονότα βίωσε η αποστολή του Ηροδότου στη ζούγκλα της Αμαλιάδας. Ξυλοδαρμοί, απειλές και τρομοκρατία δεν έχουν θέση όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά πουθενά. Εμείς, έχοντας πάντα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη περιμένουμε να πράξει το απλό και το αυτονόητο. Να εφαρμοστούν οι κανονισμοί, αυτό μόνο και τίποτε άλλο. Όσον αφορά τη σημερινή διαδικασία στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και την αναβολή που πήρε η υπόθεση ένα σχόλιο έχουμε να κάνουμε. Πραγματικά ευχόμαστε περαστικά σε όσους από την άλλη πλευρά ήταν άρρωστοι και δεν μπόρεσαν σήμερα να παρευρεθούν. Ενημερώνουμε τον κόσμο μας, ότι οι δικηγόροι της ομάδας μαζί με ανθρώπους από την αποστολή του ΗΡΟΔΟΤΟΥ που τα έζησαν όλα αυτά, ήταν εκεί καθ´ όλα έτοιμοι, και την ερχόμενη Πέμπτη θα είναι ακόμη πιο έτοιμοι.

Τώρα για την Κυριακή υπάρχει άλλος ένας τελικός, ίσως ο πιο σημαντικός από όλους. Φιλοξενούμε τον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Ξέρουμε ότι είναι από τα σπουδαιότερα ματς στην ιστορία του ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Γιατί με νίκη δεν βλέπουμε τον τρόπο που μπορεί να χαθεί αυτή η άνοδος και η μεγάλη επιστροφή. Αντίπαλοι με τον Εθνικό είμαστε μόνο για 90 λεπτά και μόνο μέσα στο γήπεδο . Δεν απαντούμε και δεν σχολιάζουμε σε δηλώσεις και δημοσιεύματα. Γιατί πολύ απλά εμείς είμαστε ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ. Κάνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της Αλικαρνασσού αλλά και του Ηρακλείου να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να χειροκροτήσουν την ομάδα . Πραγματικοί μάγκες και πρωταθλητές σε όλη τη χρονιά οι ποδοσφαιριστές μας για αυτούς να γεμίσουμε το γήπεδο και να δείξουμε τη δύναμη μας. Πάντα όμορφα, φίλαθλα και προσεκτικά , ενισχύουμε και προστατεύουμε την ομάδα μας!!

Την Κυριακή στις 17:00 δεν υπάρχει κάτι άλλο, μόνο ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αλικαρνασσό. Πάμε γερά ΗΡΟΔΟΤΕ για να σε δούμε και στη Football League.»

ηροδοτος-εθνικος.jpg#asset:19561

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.