Βόλει ΟΦΗ: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

13:11 | 24/07/2019

Έξι από τους παίκτες της περσινής σεζόν θα μείνουν στο ρόστερ της χρονιάς στην Volleyleague

Συγκεκριμένα, από τους έξι αθλητές που θα παραμείνουν στο ρόστερ, οι τρεις είναι από την Κρήτη (Τεφτσής-Μονιάκης-Κοσκινάς), κάτι που έθεσε σαν στόχο από την αρχή της σεζόν η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

ΑΥΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ: Νίκος Καρατζάς (κεντρικός), Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), Μιχάλης Τεφτσής (λίμπερο), Γιώργος Μονιάκης (διαγώνιος), Γιώργος Κοσκινάς (ακραίος).

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ: Aiνίας Τζελάτι, Αργύρης Αντιφάκος, Δημήτρης Εφραιμίδης, Θωμάς Δημητριάδης, Γιάννης Σκαρλατίδης, Μάκης Κολιτσιάκης, Βασίλης Καρασαββίδης, Δημήτρης Μύρος.

Μάλιστα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

''Για τα παιδιά που δεν συνεχίζουν στην ομάδα μας και έβαλαν το λιθαράκι τους, στην ιστορική άνοδο του ΟΦΗ μας στην μεγάλη κατηγορία, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης και το τμήμα βόλει συνολικά, έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ με τον ΟΦΗ μας, θα είναι πάντα φίλοι του ΟΦΗ και η πόρτα του συλλόγου μας, θα είναι ανοιχτή για αυτούς, από οποιοδήποτε πόστο, στο μέλλον.

Τους ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.