Βολτυράκης: «Με τα... χίλια ζόρια κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση»

11:10 | 16/01/2019

Ο ΟΦΗ παρέμεινε χωρίς νίκη για 4ο παιχνίδι και όπως λέει ο τεχνικός της ομάδας, το πρόβλημα είναι στην έλλειψη προπονήσεων και προετοιμασίας.

Όπως ανέφερε στο ofierasitechnis.gr, ο Μάκης Βολτυράκης "Αν καταφέρουμε να κάνουμε προετοιμασία όλοι μαζί, με μια ομάδα που θα φέρουμε εδώ ή καταφέρουμε να πάμε κάπου, τότε θα το πετύχουμε. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καν προετοιμασία. Έχουμε παιδιά που έχουν κάνει μόνο 2 προπονήσεις. Με το δίκιο τους, είναι οικογενειάρχες και έχουν επιχειρήσεις".

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε ακόμη ότι "γενικά δεν στέκομαι στα αποτελέσματα. Φέτος έχουμε πει ότι θέλουμε να ενισχύσουμε τα μικρά παιδιά, τις ακαδημίες μας. Η μεγάλη ομάδα με τα χίλια ζόρια κάνει έστω και μια προπόνηση. Όλοι μαζί δεν έχουμε κάνει καμία. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Αλλά περισσότερο μας ενδιαφέρουν τα μικρά παιδιά. Πιστεύω ότι εκεί πάμε καλά. Όσον αφορά την Α2 και την πρώτη ομάδα, αν δεν κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί, μην περιμένετε κάτι το τρομερό. Θα βουλοπλέουμε. Θα είμαστε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας".

Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ανέφερε ότι "θα μπορούσαμε και να έχουμε χάσει, αλλά και να κερδίσουμε. Το Ρέθυμνο έπαιξε όσο μπορούσε καλύτερα, ήθελε να κερδίσει. Είναι απο τις ομάδες που θα ανταγωνιστούμε".

Eπόμενο παιχνίδι για τον ΟΦΗ με τον Ηλυσιακό εκτός έδρας, το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (26-27).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.