Χηνόπουλος: «Οι φίλαθλοι να στηρίξουν τον ΟΦΙ με την αγορά κάρτας μέλους»

15:19 | 19/07/2019

O πρόεδρος της ομάδας της Ιεράπετρας μίλησε για την κάρτα μέλους και για την διαδικασία σύσταση ΠΑΕ, που βρίσκεται ο ΟΦΙ

Ο κ. Χηνόπουλος μίλησε στην εφ. ΑΝΑΤΟΛΗ για την αναγκαιότητα να στηριχτεί η ομάδα στην παρούσα φάση από τον κόσμο ηθικά και οικονομικά. Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΙ τονίζει το πόσο σημαντικό είναι να αγοράσουν οι φίλοι όχι μόνο της Ιεράπετρας αλλά και του Νομού μια κάρτα η οποία είναι ανταποδοτική και το κόστος θα βγει από τις προνομιακές εκπτώσεις σε μαγαζιά κτλ.

«Κάνω, είπε ο πρόεδρος του ΟΦΙ, έκκληση προς τη φίλαθλη κοινωνία της Ιεράπετρας και του Λασιθίου γενικότερα, να σπεύσει άμεσα και να προμηθευτεί από τα γραφεία της ομάδας κάρτα μέλους. Με την κίνηση αυτή της αγορά μιας κάρτας, θα προκύψει ηθική και οικονομική βοήθεια, γιατί θα δώσει «φτερά» ψυχολογικά, στους ανθρώπους του συμβουλίου. Στοιχίζει 100 ευρώ για ένα χρόνο και με την κάρτα ο κόσμος θα μπορεί να κάνει τις αγορές του από επιχειρήσεις εντός Ιεράπετρας με προϊόντα σε προνομιακές εκπτώσεις που αρχίζουν από 10 και φτάνουν μέχρι και 50%. Επίσης θα έχουν και την δυνατότητα παροχής υπηρεσιών σε Ιατρεία με εξετάσεις αιματολογικός, ακτινολογικός κτλ».

Ο κ. Χηνόπουλος ανέφερε στη συνέχεια ότι η «ομάδα μας αυτή την στιγμή προχωράει τη διαδικασία σύστασης ΠΑΕ, η οποία ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ημέρες. Έχει μια οικονομική δυσκολία που κουβαλάει από πέρυσι, από την γνωστή υπόθεση της καθυστερημένης παράδοσης του γηπέδου με αποτέλεσμα να επιβαρυνθούμε με επιπλέον έξοδα. Παίζαμε συνέχεια εκτός έδρας και παράλληλα κάναμε προπονήσεις επίσης εκτός έδρας. Έτσι, είχαμε μια ζημιά της τάξεως των 50.000 ευρώ. Αυτή η απρόοπτη δυσκολία μας δημιούργησε δυσχέρεια στο οικονομικό σκέλος, το οποίο ξεπερνάμε σιγά, σιγά, αλλά χρειαζόμαστε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή την υποστήριξη, των ανθρώπων μας, των χορηγών μας και την αγορά μιας κάρτας μέλους από τον κόσμο. Κατά την άποψη μου είναι ανταποδοτική δίνει πίσω το ύψος του κόστους κάτι που αποτελεί κίνητρο για άμεση αγορά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.