Χωρίς καρδιά… δε σώθηκε κανείς

Απόψεις

Η έλλειψη πάθους των παικτών του ΟΦΗ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στη μάχη της παραμονής.

Αυτοί οι… αστάθμητοι παράγοντες έχουν βαλθεί να καταστρέψουν φέτος τον Όμιλο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά. Σύμφωνοι… Υπάρχουν φορές που όσα συμβαίνουν, μοιάζουν με ανεξήγητα φαινόμενα. Στον ηρακλειώτικο σύλλογο τα’ χουν δει όλα και λες και τους έχει καταραστεί κάποιος.

Τελευταίο «χτύπημα» ήταν φυσικά τα τρία δοκάρια στην Ριζούπολη. Εκείνο, πάντως, που πρέπει να βάλει σε σκέψεις τους παίκτες του Βέρα είναι τι γίνεται με αυτό το κομμάτι που μπορούν να ελέγξουν και να καθορίσουν. Γιατί ο ΟΦΗ όσο άτυχος είναι, άλλο τόσο τυχερός μπορεί να θεωρηθεί, αφού με μόλις 3 νίκες στο πρωτάθλημα και έπειτα από ένα… σωρό «γκέλες», παραμένει «ζωντανός» στο κυνήγι της σωτηρίας.

Σε τέτοιες καταστάσεις ειδικών συνθηκών, ωστόσο, χρειάζεται ν’ αντιπαρατάξεις άλλα στοιχεία για να κρύψεις τις αδυναμίες και τα προβλήματα σου. Και οι «ασπρόμαυροι» δυστυχώς δεν τα βγάζουν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχει πάθος, ψυχή και τσαμπουκάς. Και αυτό είναι ολοφάνερο. Μπορεί το άγχος για την επίτευξη του στόχου να «φρενάρει» και αυτό το κομμάτι, όμως όσο προλαβαίνουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ οφείλουν να το… αλλάξουν.

Κόντρα στον καταδικασμένο Απόλλωνα Σμύρνης ο Όμιλος δεν κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου ούτε στον συγκεκριμένο τομέα. Ήταν ένα κομβικό ματς, το πιο προσιτό για να έρθει το πρώτο «διπλό» της σεζόν.

Και όμως οι παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου δεν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο «καμικάζι», με το μαχαίρι στα δόντια και αποφασισμένοι ν’ αφήσουν όλο τους το «είναι» στο χορτάρι για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Δεν μασούσαν σίδερα και δεν έδειξαν ποδοσφαιρικό εγωισμό. Ποτέ δεν το έχουν κάνει άλλωστε. Έτσι, όμως, δουλειά δε γίνεται… Καλά τα συστήματα και οι τακτικές, αλλά με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, την παραμονή θα την κρίνουν σε σημαντικό ποσοστό και τα παραπάνω στοιχεία.

Υ.Γ.: Ο Λεβαδειακός έρχεται και οι Βοιωτοί ξυπνούν ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες μνήμες στον ΟΦΗ. Η σημειολογία του ονόματος του αντιπάλου, έτσι, προσφέρεται για να γυρίσουν το… διακόπτη οι «ασπρόμαυροι» και να βάλουν καρδιά και μαγκιά (με την καλή έννοια) στο παιχνίδι τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απόλλων Σμ.-ΟΦΗ 0-0

Βέρα: «Κρίμα, ρε γαμώτο...»

Ο κόσμος έδιωξε τους παίκτες

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα στη Ριζούπολη

Δείτε τις επίμαχες φάσεις του αγώνα στη Ριζούπολη

Έκαναν τη Ριζούπολη... Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.