Χριστοδούλου: «Αποφασιστικότητα και πείσμα»

15:57 | 16/03/2018

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και αυτόν που πέρασε με τον ΟΦΣΠ, έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο γκάρντ των Cretan Kings Ανδρέας Χριστοδούλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του 23χρονου γκαρντ της κρητικής ομάδας στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Η αποφασιστικότητα και το πείσμα είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν στον δρόμο προς Θεσσαλονίκη. Η ήττα από τον Ολυμπιακό μπορεί να ήταν αναμενόμενη λόγω της διαφοράς ποιότητας, αλλά προστέθηκε στον αρνητικό μας απολογισμό, ούσα η 4η στη σειρά. 

Αυτό μας έχει επηρεάσει βαθμολογικά και πλέον είμαστε στην 9η θέση, δηλαδή εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας στα προηγούμενα ματς και θα πρέπει να ρεφάρουμε τις απώλειες που είχαμε με μεγάλες νίκες. 

Ως μεγάλη μπορεί να θεωρηθεί μία ενδεχόμενη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ μας είχε κερδίσει στο «Μελίνα Μερκούρη» και θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Άλλωστε τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για μας, μιας και απομένουν μονάχα 8 αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου. 

Το πρόγραμμα μας από εδώ και στο εξής περιλαμβάνει παιχνίδια που προσφέρονται για την «επανεκκίνηση» μας, αλλά αυτό εξαρτάται από εμάς. Έχουμε την ποιότητα να επανέλθουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. 

Ξεκινάμε, λοιπόν, από αύριο που μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, με τον ρυθμό να παίζει σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει όλοι μας να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για να προσφέρουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και από κει και πέρα θα βρούμε τον δρόμο μας μέσα στο ματς».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.